Sandhausen – Leipzig ponturi pariuri 07.08.2021

sandhausen rb leipzig ponturi pariuri

Arena Hardtwaldstadion va gazdui in aceasta seara infruntarea dintre formatia locala Sandhausen si RB Leipzig din cadrul 32-imilor de finala ale Cupei Germaniei la fotbal. Infruntarea are ca ora de incepere 16.30 si vicecampioana din Bundesliga porneste clar cu prima sansa.

sandhausen rb leipzig ponturi pariuri

Sandhausen.

Gazdele au evitat in extremis retrogradarea sezonul precedent avand un sigur punct avans fata de prima formatie aflata sub linia rosie, asta in conditiile in care ambele au suferit esecuri in ultima runda a campionatului.

Nici pe actualul nu l-a inceput foarte bine, 2-0 pe teren propriu cu Dusseldorf si un sec 3-0 in deplasarea de la Regensburg. De altfel pe aceiasi linie negativa au fost si rezultatele din partidele de pregatire.

Se pare ca numirea ca antrenor principal a lui Gerhard Kleppinger vara aceasta nu a dat inca roade, noul tehnician are totusi in lot destul de slab cotat valoric, doar doi jucatori depasesc suma de un milion de euro ca valoare de piata.

Leipzig.

Vicecampioana Germaniei ataca noul sezon cu un nou antrenor dupa ce Julian Nagelsmann a mers la Bayern Munchen, americanul Jesse Marsch a fost preferat de conducerea lui RB in locul sau.

Perioada de pregatire a fost una atipica pentru noul tehnician, nu a avut foarte multi jucatori importanti sub comanda sa, unii evolueza pentru nationala la Olimpiada, altora le-a fost prelungit concediul dupa EURO 2020.

Jesse Marsch e declarat la conferinta de presa premergatoare infruntarii ca va ataca partida de pe Hardtwaldstadion cu primul 11, este debut de sezon si trebuie ca rezultatul sa fie unul excelent.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Sandhausen (3-4-3): Drewes – Diakhite, Hohn, Zhirov – Renneke, Bachmann, Zenga, Okoroji – Soukou, Keita-Ruel, Esswein.

Leipzig (4-3-3): Gulasci – Mukiele, Orban, Simakan, Angelino – Haidara, Kampl, Adams – Samardzic, Sorloth, Nkunku.

Vezi aici toate cotele pentru Sandhausen – Leipzig!

Absenti.

Sandhausen: Tim Kister, Christian Kinsombi – accidentati; Pascal Testroet – incert.

Leipzig: Marcelo Saracchi, Marcel Halstenberg, Benjamin Henrichs – accidentati; Hwang Hee-chan, Dominik Szoboszlai, Lukas Klostermann – incerti; Dani Olmo – nationala olimpica.

Istoric confruntari directe.

Ultimul meci direct intre cele doua formatii a avut loc in anul 2016 pe cand ambele evoluau in Bundesliga 2, de atunci RB Leipzig a suferit mari transformari pot fi incercate get's bet pariuri pe victoria oaspetilor.

Ponturi pariuri Sandhausen – Leipzig – Lily84.

Leipzig vine fara cativa jucatori importanti pe Hardtwaldstadion, dar totusi Jesse Marsch are un lot extrem de valoros la dispozitie, in plus este momentul ca rezervele sa dovedeasca de ce sunt la acest club.

Sandhausen are un inceput slab de campionat, doua esecuri, 5 goluri incasate si niciunul marcat iar acum va evolua in fata vicecampioanei Germaniei, nu cred ca pentru Gerhard Kleppinger conteaza acest joc, important este campionatul unde spera nu retraiasca emotiile sezonului trecut.

Mizez pe un succes al oaspetilor, Sandhausen are o defensiva foarte slaba, a primit cel putin un gol in 13 din ultimele 15 jocuri, amicale sau oficiale, in aceste conditii nu vad cum poate face fata uneia dintre fortele din Bundesliga.

Pronostic Sandhausen – Leipzig: victorie Leipzig & peste 2.5 goluri marcate cota 1.60