Caută
Close this search box.

Spania – Polonia ponturi pariuri 19.06.2021

spania polonia ponturi pariuri

In etapa a 2-a din grupa E, nationala Spaniei o va infrunta pe Polonia. Meciul este programat pentru ziua de sambata, 19 iunie, cu incepere de la ora 22:00. VEZI in continuare mai multe informatii despre acest joc, precum si pontul pe care am mizat!

spania polonia ponturi pariuri

Unde se joaca Spania – Polonia?

Partida este programata sa se dispute la Sevilla, pe Estadio de La Cartuja.

Spania – Polonia la TV – unde pot vedea meciul?

Poti urmari aceasta partida pe canalul PRO TV. Toate partidele de la Campionatul European din aceasta vara pot fi vizionate la PRO TV.

Informatii despre echipe

Loturi

Valoarea primului 11 al Spaniei aliniat in runda precedenta a fost de 555 de milioane euro. Cel mai bine cotat jucator din unsprezecele de start a fost Marcos Llorente (80 milioane euro).

Cei mai bine cotati 4 jucatori din lotul Poloniei pentru acest EURO (Szczesny, Bednarek, Zielinski, Lewandowski) au fost titulari in primul joc cu Slovacia. Valoarea intregului prim 11 din confruntarea din prima etapa a fost de 199 milioane euro.

Loturile complete ale echipelor – aici!

Grupa si program

Cele doua echipe au fost repartizate in Grupa E, alaturi de Slovacia si Suedia.

In ultima runda a grupei, Spania o va intalni pe Slovacia, iar Polonia va juca cu Suedia. Ambele partide sunt programate pentru data de 23 iunie, ora 19:00.

Vezi programul complet al meciurilor Grupei E – aici!

Spania.

Nu a avut un debut foarte reusit la acest Campionat European. A inregistrat o remiza alba cu nationala Suediei, insa putea chiar sa piarda meciul, reprezentativa din Peninsula Scandinava ratand cateva ocazii mari.

Initial depistat pozitiv cu COVID-19, Diego Llorente a iesit negativ la testul dinaintea jocului cu Suedia si astfel acesta a fost inclus in lot. Mai mult ca sigur se va regasi in lot si de aceasta data.

Insa, Sergio Busquets a fost mai putin norocos, acesta ramanand in afara lotului; mijlocasul Barcelonei este incert pentru acest joc.

Polonia.

A debutat cu un esec la acest EURO. A fost invinsa de reprezentativa Slovaciei cu 1-2. Unicul gol al nationalei pregatite de Paulo Sousa a fost marcat de Karol Linetty in minutul 46.

Grzegorz Krychowiak a vazut doua cartonase galbene, respectiv rosu, ceea ce face ca jucatorul celor de la Lokomotiv Moscova sa fie suspendat pentru acest meci. Este destul de probabil ca locul acestuia sa fie luat de jucatorul lui Brighton, Jakub Moder.

In fiecare din ultimele 7 partide pe care le-a disputat, fie s-a marcat din ambele tabere, fie s-au dat peste 2.5 goluri.

Echipe probabile Spania – Polonia:

Spania (4-3-3): Simon – Llorente, Laporte, Pau Torres, Alba – Koke, Rodri, Pedri – Sarabia, Gerard Moreno, Olmo.

Polonia (4-5-1): Szczesny – Bereszynski, Glik, Bednarek, Rybus – Jozwiak, Linetty, Klich, Zielinski, Moder – Lewandowski.

Absenti:

Spania: Busquets (incert).

Polonia: Krychowiak.

Istoric confruntari directe Spania – Polonia:

Cea mai recenta intalnire directa a fost in anul 2010 (joc amical). Nationala Spaniei s-a impus cu un neverosimil 6-0.

Ponturi pariuri Spania – Polonia – propus de ionel_iulian94

Pentru acest joc am ales un pariu din categoria ponturilor si pariurilor combinate, si mai exact am mizat pe victoria ibericilor si pe minimum 2 goluri marcate in meci.

La acest pronostic, se da cota 1.60 la agentia de pariuri sportive online Betano.

Dupa remiza inregistrata in prima etapa, nationala Spaniei nu isi mai permite inca un pas gresit. Si am mare incredere ca se va impune, deoarece Polonia nu a impresionat in meciul de deschidere si nici nu dispune de un lot foarte puternic.

Am luat in calcul si cel putin 2 goluri marcate, mizand pe faptul ca defensiva Poloniei a aratat extrem de multa vulnerabilitate in jocul cu Slovacia.

Vezi toata oferta de pronosticuri Euro 2020!

Pronostic Spania – Polonia: 1 & peste 1.5 goluri – 1.60