Alaves – Osasuna ponturi pariuri 18.09.2021

alaves osasuna ponturi pariuri

La Liga a ajuns in etapa a V-a. Campionatul care era cel mai urmarit in urma cu cativa ani, gratie confruntarilor dintre Ronaldo si Messi pare lipsit de aura de odinioara, insa asta il face mai echilibrat si mai spectaculos. Confruntarea dintre Alaves si Osasuna incheie ziua de sambata, oferind astfel un epilog al zilei interesant.

alaves osasuna ponturi pariuri

Meciul va avea loc sambata de la ora 22:00 si va fi arbitrat de A.Hernandez. Voi juca acest meci la unibet, o casa de pariuri care incearca sa ofere o piata cat mai diversificata de pariere, iar daca te intereseaza un cod bonus unibet, poti vizita articolul de mai sus.

Alaves.

A jucat doar 3 partide in acest sezon, toate pierdute, ceea ce o arunca pe ultimul loc in clasament, cu doar un gol marcat si 8 primite.

A pierdut acasa cu Real Madrid, 1-4, dupa ce la pauza era egala madrilenilor, 0-1 tot acasa cu Mallorca si 0-3 la Valencia. Echipa nu a jucat mai nimic, iar acum trebuie sa se reaseze pe drumul cel bun.

Ocazia potrivita ar fi partida cu Osasuna, echipa care nu exceleaza in deplasare.

Osasuna.

Se afla pe locul 12, avand o singura infrangere, 2 egaluri si o victorie. Pare o echipa mult mai in forma decat Alaves.

A remizat in primele doua etape, 0-0, de fiecare data acasa, mai intai cu Espanyol, apoi cu Celta Vigo. In etapa a treia a venit si victoria in deplasarea de la Cadiz, 3-2, iar in ultima etapa a inregistrat prima infrangere, 1-4 acasa cu Valencia.

Pana la infrangerea cu Valencia, Osasuna adunase 4 partide in care nu cunoscuse infrangerea.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Alaves(4-3-2-2): Pacheco – Navarro, MIMazga, Lejeune, Duarte – Pellistri, Pina, Garcia – Rioja – Joselu, Sylla


Osasuna(4-3-3): Herrera – Vidal, Garcia, Hernandez, Sanchez – Brasanac, Moncayola, Torro – Ruben Garcia, Kike Garcia, Torres

Absenti.

  • Alaves: J.Lopez, E.Mendez, P.Pons.
  • Osasuna: K.Barja.

Istoric Confruntari Directe.

  • In sezonul trecut Osasuna s-a impus pe terenul celor din Alaves, 1-0, iar la Pamplona a fost egal, 1-1. Ultima victorie intr-un meci oficial a celor din Alaves a fost in 2016.

Ponturi pariuri Alaves – Osasuna- zamy_bz.

Este greu de dat un pronostic pe acest meci, insa daca vrei sa vezi ponturi La Liga, poti vizita articolul de aici. In ceea ce priveste acest meci, Alaves nu are un istoric al confruntarilor directe de partea ei, insa se stie ca nu joaca istoria, ci meciul se joaca in prezent.

Cert este ca Alaves are nevoie disperata de puncte, si nu doar de puncte, ci si de victorie. Cred ca jucatorii au acumulat o oarecare frustrare care se va vedea pe teren in numarul de cartonase primite. Atfle incat voi propune pentru acest meci peste 2.5 cartonase Alaves la o cota de 1.60!

Pronostic Alaves – Osasuna : peste 2.5 cartonase Alaves- 1.60!