Cod bonus la Sportingbet în 2021

Poate te-ai întrebat ce cod bonus este necesar să folosești pentru a primi bonusul Sportingbet de până la 200 RON sau dacă este nevoie de un anumit cod bonus. În acest articol vei afla detalii despre acest aspect.

cod bonus la sportingbet

În cazul în care vrei să creezi cont la Sportingbet și să primești bonus 100% din prima depunere până la 200 RON urmează pașii de mai jos:

  1. Accesează site-ul sportingbet.ro.
  2. Fă prima depunere în maxim 7 zile de la deschiderea contului folosind un card de credit sau de debit.
  3. Dacă ai contul de pariuri online verificat vei primi încă o dată suma depusă, până la 200 RON. În cazul în care contul nu este verificat vei primi 50% din sumă când depui și cealaltă jumătate de sumă când faci verificarea contului.

Prin urmare NU este necesar un cod bonus pentru a primi bonusul de la Sportingbet, doar că mai ține cont de faptul că prima depunere trebuie s-o faci în maxim 7 zile de la înregistrare și aceasta nu trebuie să fie efectuată cu ajutorul la Skrill, Neteller sau Paysafecard.

În cazul în care te întrebi și cum rulezi bonusul Sportingbet îți voi răspunde tot aici. Suma primită ca bonus va trebui jucată de 10 ori în decurs de 30 de zile pe cote de minim 1.70. Înseamnă ca la o primă depunere de 200 RON vei primi bonus 200 RON și va trebui să joci pariuri de minim 2.000 RON pe cote de cel puțin 1.70 în următoarele 30 de zile.

Am pentru tine o oferta de bonus mai bună decât cea de la Sportingbet. Dă CLICK AICI și deschide cont la casa de pariuri respectivă și vei beneficia la prima depunere de bonus 100% până la 500 RON! Pe lângă bonusul pentru prima depunere vei mai primi și bonus la pariuri multiple pe fotbal și baschet, rambursări de miză pentru anumite pariuri dacă meciul se încheie 0:0. Vei avea, de asemenea, și cele mai bune cote de pe piață pentru cele mai interesante meciuri ale zilei. Motive suficiente ca să dai click pe link-ul de mai sus.

Vezi AICI care sunt casele de pariuri online recomandate de 10pariuri.ro!

Save

Leave a Comment: