Cum pariez de pe mobil la Sportingbet in 2021

Sportingbet este una dintre cele mai recunoscute case de pariuri online din Romania. Acest lucru este datorat si faptului ca a fost sponsorul oficial al Stelei Bucuresti, dar in mod special serviciilor oferite de operator. Sportingbet a crescut si mai mult in ochii pariorilor romani dupa ce in 2015 a schimbat softul de pariere, preluandu-l pe cel de la Bwin, o agentie de pariuri care a facut “valuri” in Romania in urma cu cativa ani.

sportingbet pariuri de pe mobil

Citeste in continuare acest articol pentru a vedea modul in care poti plasa pariuri online de pe telefon sau tableta.

Un client nou Sportingbet primeste la prima depunere un bonus de 100% din suma depusa pana la cel mult 200 RON! Pentru un bonus mai bun deschide cont aici la Betano!

In continuare iti voi arata cum sa pariezi de pe telefon la agentia de pariuri online Sportingbet.

Dupa accesarea site-ului m.sportingbet.ro da click pe butonul Autentificati-va din partea de sus a paginii, scrie username-ul si parola si logheaza-te in cont.

sportingbet site mobil

In prim plan ai optiunea de a vedea meciurile disponibile pentru pariuri live, iar daca dai scroll in jos vei vedea si evenimentele cele mai populare pe care poti paria in ziua respectiva.

Sa spunem ca vrei sa pariezi pe un meci de fotbal si nu este afisat deja pe prima pagina. In acest caz intri dai click pe “Fotbal” si aici fie dai click pe Tari A-Z pentru a vedea toate tarile din care exista evenimente fotbalistice disponibile pentru pariere, fie dai click pe una dintre ligile de top.

sportingbet pariuri mobil

Acum imi sunt afisate doar meciurile din liga selectata. Aici sunt afisate cotele pentru pariuri pe rezultatul final 1×2. Daca vrei sa vezi alt tip de pariu pentru toate meciurile trebuie sa dai click pe “Rezultat final 1×2” si sa selectezi tipul de pariu care te intereseaza.

sportingbet mobil tip pariu

In cazul in care vrei sa vezi oferta de pariere completa pentru un anumit meci da pur si simplu click pe el. Acum iti vor afisate tipurile de pariuri principale pentru jocul in cauza. Ai in meniu mai multe optiuni de a schimba tipurile de pariuri afisate sau, dand click pe TOATE de a vedea toate pariurile disponibile pentru acel joc.

sportingbet mobil ofertă meci

Dupa ce un pronostic a fost selectat pe “Talon de pariuri” din partea de jos a paginii va fi scrisa cifra 1 (daca selectezi mai multe pronosticuri se va modifica si acel numar, direct proportional cu numarul de pronosticuri de pe bilet).

In momentul in care vrei sa plasezi pariul da click pe optiunea “Talon de pariuri“, pe pagina noua deschisa scrie miza pariului tau si da click pe butonul “Plasati pariul” pentru a juca pariul simplu.

sportingbet pariuri de pe mobil - bilet simplu

Pentru a adauga alte evenimente pe bilet urmeaza pasii prezentati mai sus. In momentul in care ai minim 2 pronosticuri talonul de pariuri va fi comutat in “Combinate“. In casuta din dreptul mizei scrie suma pe care vrei sa o pariezi si da click pe butonul “Plasati pariul” pentru a juca biletul multiplu, care poate fi chiar biletul zilei de azi.

sportingbet pariuri de pe mobil - bilet multiplu

In cazul in care vrei sa joci un sistem atunci muta talonul de pariuri din “Combinate” in “Sistem“. In partea stanga a talonului va trebui sa selectezi tipul sistemului. In prima faza iti va aparea un anumit sistem, tu trebuie sa dai click pe acea sageata in sus pentru a-ti fi afisate si celelalte variante de sistem, asa cum imi apare mie in imaginea dea mai jos. Dupa ce am selectat sistemul am scris miza in partea dreapta si am dat click pe “Plasati pariul” pentru a juca sistemul la Sportingbet. Tine cont ca miza scrisa in casuta din dreapta se va inmulti cu numarul pariurilor (4 in cazul meu) si de aici va rezultat miza totala.

sportingbet pariuri de pe mobil - bilet sistem

Sa pariezi de pe mobil la Sportingbet este mai simplu decat te-ai fi putut astepta. Cred ca te-ai convins de acest lucru dupa ce ai citit acest tutorial. In cazul in care ai vreo nelamurire nu ezita s-o scrii in sectiunea de comentarii de mai jos.

Vezi AICI care este casa de pariuri recomandata de 10pariuri.ro

Save

Leave a Comment: