Fiorentina – Inter ponturi pariuri 13.01.2021

Fiorentina Inter Ponturi Pariuri

Cupa Italiei ne-a pregatit un duel de 5 stele in optimile de finala, intre Fiorentina si Inter, doua echipe cu traditie in fotbalul italian. K-boom a pregatit pentru acest meci un pronostic pe goluri cu cota 1.60.

Fiorentina Inter Ponturi Pariuri

Unibet va televiza in transmisiune directa, meciul de pe Stadio Artemio Franchi, de la Florenta si vi-l recomand sa il urmariti, cu siguranta nu veti regreta acest lucru! In articolul pareri Unibet, aveti mai multe pareri despre aceasta casa de pariuri online.

Fiorentina.

Este intr-o crestere de forma dupa ce in precedentele 5 partide a pierdut o singura data, in deplasarea de la Lazio, cu scorul de 2-1. In campionat ocupa locul 12, cu 18 puncte stranse in cele 17 runde disputate.

In ultimul meci din Cupa Italiei a trecut de Udinese cu scorul de 1-0. Este neinvinsa in precedentele 5 partide disputate pe teren propriu, cu o victorie si 4 rezultate de egalitate.

Cel mai bun marcator al violetilor este tanarul atacant sarb, Dusan Vlahovic, cu 6 goluri reusite in Serie A.

Inter.

Vine dupa 2 meciuri in care nu a reusit sa castige, cu Sampdoria, fiind invinsa cu 2-1, si pe terenul lui AS Roma obtinand doar un rezultat de egalitate, scor 2-2. Se afla pe pozitia secunda in Serie A, la doar 2 puncte de adversara din oras.

Ii va fi foarte greu sa se tina de ambele competitii, avand in vedere ca obiectivul principal este castigarea titlului de campioana.

Locul 2 in clasamentul golgeterilor este ocupat de Romelu Lukaku, cu 12 goluri reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Fiorentina (3-5-2): Terracciano – Milenkovic, Martinez, Igor – Venuti, Bonaventura, Valero, Duncan, Briaghi – Callejon, Kouame..

Inter (3-5-2): Radu – Bastoni, Ranochia, Skriniar – Kolarov, Sensi, Brozovic, Eriksen, Young – Sanchez, Lukaku.

Absenti.

  • Fiorentina: Nu este cazul.
  • Inter: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa este cea din runda 2 din campionat, si s-a terminat cu victoria lui Inter, cu scorul de 4-3.

Ponturi pariuri Fiorentina – Inter – K-boom.

In aceasta seara vom avea un duel intre doua echipe cu traditie in fotbalul mare si chiar daca acest trofeu nu este o miza prea mare, cu siguranta vom vedea o partida echilibrata. Voi miza pe un pronostic pe goluri in care ambele echipe vor trebui sa marcheze. De asemenea pentru a avea o cota mai mare puteti combina cu ponturi pariuri azi date de colegii mei.

In 5 din precedentele 6 partide jucate de violeti, acestia au reusit sa marcheze minim un gol. De asemenea echipa oaspete a ajuns la 5 meciuri consecutive in care a marcat si a si primit gol in acelasi timp. In ultimele 5 dueluri directe de pe acest teren ambele echipe au marcat cel putin o data.

Pronostic Fiorentina – Inter Ambele echipe marcheaza – 1.60