Lazio – Galatasaray ponturi pariuri 09.12.2021

lazio galatasaray ponturi pariuri

Lazio o intalneste pe Galatasaray in ultima etapa din acest sezon de Europa League intr-o confruntare care va decide ocupanta locului intai din aceasta grupa. Meciul se va juca joi de la ora 22:00 pe Stadio Olimpico. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.67 la agentia de pariuri sportive online Betano!

lazio galatasaray ponturi pariuri

Lazio.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Sampdoria partida terminandu-se cu scorul de 3-1.

Gazdele se situeaza locul 2 in grupa E din Europa League reusind sa obtina doua victorii, doua remize si o infrangere dupa primele 5 partide jucate. Echipa se poate califica de pe primul loc in cazul in care o invinge pe Galatasaray la o diferenta mai mare de doua goluri.

Lazio se afla pe locul 8 in Serie A si a acumulat 25 de puncte dupa primele 16 partide jucate. A marcat in ultimele 8 din 10 partide jucate in pe teren propiu in toate competitiile.

Galatasaray.

A remizat ultimul meci jucat impotriva lui Altay partida terminandu-se cu scorul de 2-2.

Oaspetii se situeaza primul loc in grupa E din Europa League reusind sa obtina 11 puncte dupa primele 5 partide jucate. Echipa este deja calificata mai departe si un rezultat de egalitate ar mentine-o pe primul loc.

Galatasaray se afla pe locul 7 in campionatul intern si a acumulat 23 de puncte dupa primele 15 partide jucate. A marcat in ultimele 7 din 10 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Lazio (4-3-3): Strakosha; Patric, Felipe, Acerbi, Hysaj; Basic, Leiva, Milinkovic-Savic; Pedro, Muriqi, Zaccagni.

Galatasaray (4-1-4-1): Muslera; Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt; Antalyali; Feghouli, Kutlu, Morutan, Akturkoglu; Dervisoglu.

Absenti:

Lazio: Niciunul.

Galatasaray: Turan, Elabdellaoui, Boey, Cicaldau.

Istoric Confruntari Directe.

Partida tur dintre cele doua echipe s-a terminat cu victoria lui Galatasaray cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Lazio – Galatasaray – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Betano. Calendarul de Craciun Betano iti aduce bonusuri in fiecare zi din luna Decembrie.

Lazio a pierdut un singur meci din ultimele 20 de partide jucate pe teren propiu in toate competitiile si echipa pare pregatita sa-si ia revansa impotriva lui Galatasaray.

Galatasaray sufera in campionatul intern si pe teren advers echipa a reusit sa obtina numai 2 victorii din ultimele 10 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Pentru ponturi pariuri ma astept ca Lazio sa reuseasca sa se impuna impotriva adversarilor asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Lazio – Galatasaray 1 Solist – Cota 1.67!