Marseille – Lokomotiv Moscova ponturi pariuri 09.12.2021

marseille lokomotiv moscova ponturi pariuri

Duel decisiv pe Stade Velodrome pentru ocuparea locului 3 in grupa E de Europa League. Gazda intalnirii, Olympique Marseille, primeste vizita lanternei rosii, Lokomotiv Moscova. Partida are loc joi seara, cu incepere de la ora 22:00. VEZI mai jos care este pronosticul pe care l-am recomandat la aceasta disputa!

marseille lokomotiv moscova ponturi pariuri

Marseille.

In mod surprinzator, a pierdut meciul de campionat din weekend disputat pe propriul teren in compania celor de la Brest (1-2, cu toate ca la pauza conducea pe tabela cu 1-0).

Cengiz Under a jucat pentru prima data de la revenirea dupa accidentare; internationalul turc a intrat pe parcursul celei de-a doua reprize. Sanse mari ca de aceasta data tehnicianul Sampaoli sa il trimita pe teren inca din primul minut.

Dimitri Payet si Valentin Rongier sunt din nou disponibili pentru jocurile din Europa League; ambii au lipsit in runda precedenta din Turcia din cauza suspendarilor pentru cumul de cartonase galbene.

Lokomotiv Moscova.

Traverseaza o perioada foarte slaba, inregistrand 4 esecuri in ultimele 4 meciuri disputate in toate competitiile. Are o defensiva extrem de vulnerabila, incasand cel putin 1 gol in fiecare din precedentele 12 jocuri oficiale.

Dmitri Barinov NU are drept de joc in acest meci; mijlocasul rus de 25 de ani este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Tin Jedvaj a fost eliminat in meciul din weekend, insa pentru aceasta partida este eligibil si mai mult ca sigur fundasul croat se va regasi printre titularii acestui joc.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Marseille (3-2-4-1): Lopez – Saliba, Caleta-Car, Peres – Rongier, Gueye – Lirola, Guendouzi, Payet, Under – Milik.

Lokomotiv Moscova (4-2-3-1): Khudyakov – Nenakhov, Jedvaj, Pablo, Rybus – Maradishvili, Petrov – Kerk, Smolov, Kamano – Lisakovich.

Absenti.

  • Marseille: nu sunt anuntate absente notabile.
  • Lokomotiv Moscova: Anjorin, Guilherme, Magkeev, Anton Miranchuk, Ze Luis, Zhemaletdinov (indisponibili), Zhivoglyadov, Beka Beka (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit o singura data, in partida tur din aceasta grupa. S-a terminat 1-1.

Ponturi pariuri Marseille – Lokomotiv Moscova – ionel_iulian94.

La fel ca in meciul tur, ma astept ca si de aceasta data sa se marcheze din ambele parti si de aceea recomandarea mea este GG, recomandare pe care o poti avea in vedere si pentru biletul zilei.

Pentru ca amandoua echipele sa puncteze de cel putin o data, se da cota 1.83 la Gets Bet.

Avand de partea ei mai multe avantaje (precum terenul propriu, un lot mult mai valoros), mai mult ca sigur Marseille va reusi sa bage mingea in poarta de cel putin o data. In cazul asta, semnul de intrebare cade asupra marcarii unui gol de echipa vizitatoare. Insa, mizand pe faptul ca nu mai are nimic de pierdut, ma astept la o evolutie pozitiva si ofensiva a formatiei ruse, evolutie care din punctul meu de vedere va duce la cel putin 1 gol inscris.

Pronostic Marseille – Lokomotiv Moscova & Cota: Ambele marcheaza – 1.83