Sahtior – Real Madrid ponturi pariuri 19.10.2021

shakhtar real madrid ponturi pariuri

SC Olimpiyskiy Stadium din Kiev va gazdui marti seara cu incepere de la ora 22.00 partida dintre Sahtior Donetsk si Real Madrid din cadrul fazei grupelor Champions League. Meciul poate fi urmarit pe canalele Digi Sport 3, Telekom Sport si Look Sport+.

shakhtar real madrid ponturi pariuri

Sahtior

In primul meci al acestei grupe a suferit un esec aparent rusinos si neasteptat, un 2-0 pe terenul lui Sheriff Tiraspol, o debutanta in aceasta faza a competitiei.

A urmat Inter Milano, in fata careia a scos o remiza alba, dar cu un singur punct dupa doua etape ii va fi foarte greu sa prinda primele doua pozitii care duc mai departe in Champions League.

Nici in campionatul intern nu are parcursul obisnuit, in urma cu doua runde a remizat contra lui Dinamo Kiev chiar pe terenul acesteia, dar are 3 puncte in spatele gruparii pregatite de Mircea Lucesu.

Echipa pregatita de Roberto De Zerbi inscrie foarte multe goluri pe teren propriu, minim doua reusite a avut in 7 din precedentele 8 jocuri disputate acasa, poti incerca ponturi Liga Campionilor pe o reusita a sa.

Real Madrid

Cea mai titrata echipa a acestei competitii vine dupa un esec rusinos in ultimul joc din Champions League, 1-2 pe teren propriu contra lui Sheriff Tiraspol.

Debutul fusese unul excelent, victorie 1-0 in deplasare contra lui Inter si se parea ca nu va avea mari probleme in a termina pe primul loc al grupei, infrangrea in fata moldovenilor a complicat foarte mult ecuatia primelor doua clasate.

Nici in LaLiga nu a avut mai mult succes inaintea pauzei generata de partidele echipelor nationale, a pierdut 2-1 cu Espanyol in deplasare si implicit sansa de a urca pe primul loc in clasament.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Sahtior (4-5-1): Pyatov – Dodo, Marlon, Matvienko, Ismaily – Pedrinho, Maycon, Stepanenko, Patrick, Solomon – Tete.

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Nacho, Militao, Alaba, Marcelo – Valverde, Casemiro, Kroos – Vinicius, Benzema, Rodrygo.

Vezi aici toate cotele pentru Sahtior – Real Madrid!

Absenti.

Sahtior: Junior Moraes, Lassina Traore – accidentati.

Real Madrid: Dani Ceballos, Gareth Bale, Ferland Mendy, Dani Carvajal, Eden Hazard, Mariano Diaz, Marco Asensio – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-au infruntat de 4 ori pana in prezent, de fiecare data in Champions League. Real Madrid a castigat prima dubla disputata in 2015, in timp ce Sahtior s-a impus in ultimele doua jocuri directe, ambele avand loc in 2020.

Ponturi pariuri Sahtior – Real Madrid – Lily84.

Sahtior nu cred ca poate spera la un rezultat pozitiv in ciuda avantajului terenului propriu, evolutiile sale nu au lasat aceasta impresie, ca poate ridica probleme unei adversare de nivelul madrilenilor.

Real chiar si cu o lista destul de lunga de jucatori accidentati ramane o forta, o echipa care cu greu ii poti face fata, iar Carlo Ancelotti este un antrenor extrem de experimentat si valoros.

Mizez pe un succes al oaspetilor care in opinia mea practica un fotbal mult mai consistent. Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de parariuri online Superbet. Vezi cum iei bonusul maxim de la acest operator din articolul Cod bonus Superbet.

Pronostic Sahtior – Real Madrid: victorie Real Madrid cota 1.70