Stanleybet Online – Oferta de pariuri

recenzie stanleybet

Stanleybet Pariuri Online România

L1213822W001268

120 rotiri gratuite + 50 LEI promoție fără depunere

700 lei la primele trei depuneri

Apasă pe butonul ”ÎNREGISTRARE” și completează formularul.

Efectuează

trei depuneri.

Poți beneficia de oferta care îți aduce până la 700 lei la primele trei depuneri. Este o promoție atractivă pe care trebuie să o ai și tu în vedere. 

 

La prima depunere primești 50% din suma depusă, valoarea maximă fiind de 250 lei.

A doua depunere îți oferă 50% din suma depusă, valoarea maximă pe care o poți primi fiind de 250 lei.

A treia depunere îți poate aduce până la 200 lei extra în cont. În cazul acestei depuneri, primești 100% din suma depusă.

 

Pentru a profita de această promoție, trebuie să efectuezi o depunere de minim 50 lei, așadar acesta nu este un bonus fără depunere Stanleybet.

Trebuie să efectuezi un rulaj de 7x pe cote de minim 1.60. 

stanleybet case pariuri.webp

Locul 28 în topul 10pariuri.ro

9.5/10
Pariuri LIVE 80%
Cote Bune 82%
Sporturi 81%

Cu siguranță Stanleybet este una dintre acele agenții de pariuri din România de care sigur ai auzit până acum. 

 

Există atât o agenție online cât și numeroase agenții fizice, acest nume beneficiind de multă popularitate în rândul pariorilor.

 

Stanleybet este una dintre cele mai vechi agenții de pariuri din România. Ea a deschis primele sedii încă din anul 2004. Din momentul în care piața pariurilor online din țara noastră a fost reglementată Stanleybet a făcut și trecerea în mediul online.

 

A primit, inițial, drept provizoriu de operare în anul 2015. Un an mai târziu a primit din partea ONJN licența L1160971W000196. Astfel va putea oferi servicii de jocuri de noroc la distanță până în anul 2026.

Avantaje Stanleybet

Promoții la prima depunere

Promoții fără depunere

Aplicație pentru mobil

Cash Out

Pariuri LIVE

Loterii și jocuri virtuale

Există suficiente motive pentru a alege agenția Stanleybet?

Calificative Stanleybet

8

Bonusuri și promoții 

9.2

Pariuri de pe mobil

8.5

Pariuri LIVE

9

Oferta de pariuri

8.3

Valoarea cotelor

Metode de plată Stanleybet

Din punct de vedere al metodelor de plată disponibile, Stanleybet se prezintă destul de bine. Există atât metode clasice de depunere, așa cum este depunerea cu cardul bancar sau cu diferite portofele digitale, dar și un mod mai accesibil de a efectua plăți, anume direct în agențiile stradale.

 

Important! Înainte de a efectua o depunere, vezi dacă nu cumva există vreun cod bonus Stanleybet care să-ți ofere și un pachet promoțional gratuit!

 

Tot ce trebuie să faci este să mergi într-o agenție de pariuri Stanleybet cu buletinul și banii pe care vrei să îi depui, iar plata va fi efectuată imediat. Prin urmare, poți paria la Stanleybet fără a deține un card bancar.

Metode de depunere și limite

Metode de retragere și limite

Stanleybet oferta de pariuri speciale

Stanleybet este o opțiune interesantă atunci când îți propui să îți încerci norocul și inspirația plasând diferite ponturi pariuri care să îți aducă profit. De ce credem astfel? Pentru că în fiecare zi oferta este actualizată, fiind adăugate o mulțime de evenimente.

 

În plus, există pariuri speciale pe care le poți încerca.

  • Mega Cotă – la fel precum în cazul multor agenții, există o cotă mărită pentru rezultatul final 1×2 a anumitor evenimente importante în fiecare zi. Acest pariu îți poate permite să câștigi mai mult, în cazul unei alegeri inspirate;
  • Mega Avantaj – echipa pe care ai mizat conduce la 2 goluri diferență? Pariul tău va fi câștigător;
  • Plus 5 – sunt evenimente în cazul cărora cotele pentru favorite vor fi mai mari, întocmai pentru a câștiga mai mult și mai ușor, evitând riscurile.

 

Stanleybet Oferta Fotbal și alte oferte sportive

La casa de pariuri online Stanleybet oferta de pariuri pe fotbal cuprinde chiar și cele mai exotice ligi din lume. Pe scurt vorbind, nu trebuie să îți faci vreodată griji că nu vei găsi în ofertă un anumit meci pe care te-ai gândit să-l joci, indiferent că ai ponturi fotbal din liga a II-a din Africa de Sud sau din liga feminină din Islanda.

 

În ultima perioadă agenția și-a extins oferta de pariuri pre-meci. În momentul actualizării acestui articol (iunie 2023) se putea paria pre-meci pe un număr de peste 40 de discipline sportive și pe diverse evenimente. Deci la Stanley oferta putem spune ca arata foarte bine.

 

Din punctul de vedere al campionatelor acoperite la fotbal acest operator stă destul de bine. Se regăsesc chiar și competiții mai puțin urmărite, precum campionatele din Uganda sau Tanzania.

 

La oferta de pariere pre-meci, la evenimentele importante, se regăsesc în general peste 250 de opțiuni de pariere. Oferta este asemănătoare cu cea de pe Unibet. Prin urmare există handicap asiatic ajustabil și alte tipuri de pariuri destul de interesante.

 

Și în privința celorlalte sporturi Stanleybet stă destul de bine. De exemplu la un meci de baschet din Danemarca existau 50 de tipuri de pariuri disponibile, în timp ce pentru NBA oferta ajungea și la 130 de opțiuni de pariere.

 

Pariurile pe sporturi electronice (eSports) sunt prezente la această agenție. Sunt incluse aici jocurile Counter-Strike, Call of Duty, League of Legends și Overwatch.

 

Nu există în acest moment posibilitatea de a juca pe sporturi virtuale la Stanleybet. Însă la Stanleybet oferta loto este atractivă: ai la dispozitie mai multe jocuri de loterie (Stanleybet Loto Polonia, Loto Austria Zahlen – Loto Austria 5/90, Stanleybet Loto italia, Stanleybet Grecia kino etc.).

 

În categoria „Alte evenimente” se pot găsi pariuri cu privire la premiile Oscar sau premiile Grammy.

Stanleybet Live - Pariuri pe meciuri în desfășurare

Te pasionează pariurile live? Și pe noi! De aceea trebuie să vorbim puțin despre secțiunea de pariuri live pe care Stanleybet o are. 

 

Din acest punct de vedere, ne este greu să găsim ceva de reproșat. Am aruncat o privire peste secțiunea live a platformei stanleybet.ro și am găsit acolo o mulțime de evenimente pe care le puteai adăuga pe biletul zilei de azi!

 

Mai mult decât atât, opțiunea de streaming live îți permite să urmărești evenimentele pe care pariezi. 

 

Cotele sunt cel puțin atractive, numărul de evenimente și de sporturi se ridică la nivelul așteptărilor, așa că din acest punct de vedere, Stanleybet se prezintă bine.

Oferte și promoții la Stanleybet

Multe case de pariuri obișnuiesc să organizeze diferite promoții sau oferte, pentru a atrage jucători și mai ales pentru a-i menține activi.

Se pare că și Stanleybet a adoptat această strategie, în momentul scrierii acestui articol existând 12 promoții active, ceea ce nu e deloc puțin.

 

De exemplu, ai bonus la câștig, bonus șansă, mega avantaj, clubul Stanleybet precum și Oferta Plus 5 care îți oferă cote mărite, dar și un bonus la pariuri fără depunere

 
Suntem siguri că Stanleybet va continua să se dezvolte din acest punct de vedere, așa că merită aprecierea noastră. Sigur, nu se ridică la nivelul Superbet dar nici nu știm dacă își propun asta.
 
Adesea sunt organizate noi promoții, așa că nu am putea să le prezentăm în mod detaliat, acestea fiind mereu într-o continuă schimbare.

Program Stanleybet

În cazul Stanleybet online programul este, bineînțeles, non-stop. 

 

În ceea ce privește agențiile stradale, acestea au un program deja clasic, mai precis 10:00 – 22:00. Cu toate acestea, pot exista diferite excepții, așa cum se întâmplă în timpul sărbătorilor legale. Programul agențiilor Stanleybet de sărbători poate fi diferit!

 

De asemenea, mai pot exista și diferite excepții, așa că programul menționat mai sus nu este bătut în cuie.

Modalități de contact a echipei de suport

Ai nevoie de o metodă de contact a echipei de suport Stanleybet? Există mai multe metode prin care poți lua legătura cu departamentul de serviciu cu clienții operatorului. Iată care sunt acestea:

 

 

Mai mult, poți accesa pagina de Întrebări frecvente, unde vei găsi răspunsurile la problemele cu care se confruntă cel mai des jucătorii. Totodată, poți consulta alte articole de pe blogul nostru pentru a afla, de exemplu, cum deschid cont la Stanleybet!

Pariuri de pe mobil și tabletă

Majoritatea pariorilor folosesc telefonul mobil pentru a plasa pariuri sportive. Poți face asta și la Stanleybet. Această agenție a înțeles importanța aplicațiilor web, așa că pune la dispoziția utilizatorilor aplicația Stanleybet pentru toate sistemele de operare. Acesta este un atu, trebuie să recunoaștem.

stanleybet pariuri de pe mobil

Cum să descarci aplicația

Agenția Stanleybet a lansat câte o aplicație pentru fiecare sistem de operare în parte. 

 

Indiferent care este telefonul pe care tu îl folosești, sigur îți va fi ușor să instalezi aplicația. 

 

Îți spunem noi cum să descarci Stanleybet app în rândurile imediat următoare:

Accesează site-ul

Stanleybet

Deschide un cont

Stanleybet

Descarcă aplicația din magazinele Google Play, AppGallery sau AppStore.

Aplicația vine la pachet cu diferite funcții și opțiuni speciale, așa cum sunt notificările sau streamingul live care îți oferă acces la o mulțime de evenimente transmise în timp real.

 
În cazul în care nu dorești să instalezi Stanleybet apk, poți accesa platforma direct din browserul web al telefonului tău.

Platforma Stanleybet în imagini

Recenziile jucătorilor despre Stanleybet

„Folosesc un telefon Huawei și recunosc că mă bucură existența unei aplicații pentru dispozitivul meu. Acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să joc aici.”
Laur92
„Am făcut cont la Stanleybet datorită diversității în ceea ce privește opțiunile de pariere. Am aici toate pariurile pe care obișnuiesc să le joc.”
IonuțMarin1
„Există toate competițiile și sporturile pe care obișnuiesc să le joc, ceea ce mă face să joc cel mai adesea la Stanleybet. În plus, există mereu opțiuni noi de pariere, iar cum eu sunt un explorator, acest lucru este grozav.”
Dory81
„Sunt multe promoții pe placul meu și am fost recompensat adesea cu diferite oferte destul de generoase. Acesta este unul dintre motivele pentru care prefer să joc aici.”
ClaudiuN

Părerea noastră despre Stanleybet

Casa de pariuri Stanleybet se prezintă bine din multe puncte de vedere, însă cu toate acestea ocupă doar locul 24 în topul nostru. Iar acest lucru nu este întâmplător.

 

Există multe metode de depunere și retragere disponibile, inclusiv plata în agenții, aplicații pentru toate sistemele de operare precum și o ofertă de pariere suficient de atractivă. 

 

Cu toate acestea, dacă alegem să comparăm Stanleybet cu alte agenții, așa cum este Superbet sau Betano, atunci situația nu mai este la fel de roz. 

 

Cotele sau ofertele nu sunt la fel de generoase. Pariurile speciale sunt mai puține și totodată sistemul de suport nu este mereu la cele mai înalte standarde. 

 

De asemenea, promoțiile impun adesea un rulaj aproape imposibil de realizat, ceea ce face ca fiecare ofertă să fie, în foarte mare măsură, inutilă.

Întrebări frecvente

Da, este foarte ușor să pariezi online la Stanleybet. Există o platformă web disponibilă pe stanelybet.ro dar și aplicații mobile.

Stanleybet activează în mod legal în România. În acest sens, există licența ONJN cu numărul L1213822W001268.

De pe orice dispozitiv. Poți accesa platforma atât din browser cât și din aplicațiile special concepute pentru dispozitivele cu Android, iOS sau de pe telefoanele Huawei.

Există diferite metode de depunere precum: plata cu cardul, plata în agenții sau plata folosind diferite portofele virtuale precum Skrill, Neteller sau paysafecard.