Casa de pariuri online Stanleybet în 2021

 • 22 octombrie 2019
 • / By Bmg

1. Despre Stanleybet

Stanleybet este una dintre cele mai vechi agenții de pariuri din România. Ea a deschis primele sedii încă din anul 2004. Din momentul în care piața pariurilor online din țara noastră a fost reglementată Stanleybet a făcut și trecerea în mediul online.

A primit, inițial, drept provizoriu de operare în anul 2015. Un an mai târziu a primit din partea ONJN licența L1160971W000196. Astfel va putea oferi servicii de jocuri de noroc la distanță până în anul 2026.

Între platforma de pariuri online și cea pentru pariuri offline nu numai ca există deosebiri, dar și site-urile sunt diferite. Dacă vrei să pariezi online la Stanleybet va trebui să accesezi stanleybet.ro, în timp ce dacă vrei să vezi oferta de pariuri din agențiile stradale va trebui să intri pe agentii.stanleysports.ro.

casa de pariuri online stanleybet

2. Primul pariu la Stanleybet

În caz că ai plasat până acum un pariu la Unibet, 888Sport sau Admiral îți va fi ușor să plasezi primul pariu la Stanleybet. Toate cele 4 case de pariuri online au platforme identice, doar culoarea interfeței stanleybet pariuri sportive fiind diferită.

2.1 Cum joci un bilet simplu?

Să spunem că vrei să joci un pronostic din zona de pariuri sportive stanleybet. Din oferta de fotbal de azi de la stanley ai găsit pariul din imaginea de mai jos. În momentul în care dai click pe cota pronosticului acesta se va încărca în partea dreaptă pe biletul de pariere. Va trebui să scrii acum miza pe care vrei s-o joci în câmpul corespunzător și să dai click pe “Plasați pariul“.

Stanleybet bilet simplu

2.2 Cum joci un bilet multiplu?

Vei gasi o multime de pariuri atractive in oferta stanley, astfel ca iti va fi de folos sa afli cum joci un pariu multiplu aici. Mai întâi va trebui, evident, să selectezi toate pronosticurile dorite dând click pe cotele corespunzătoare. Apoi, la fel ca la biletul simplu, va trebui să scrii miza pe care vrei s-o joci și să dai click pe “Plasați pariul“.

Stanleybet bilet multiplu

2.3 Cum joci un bilet in sistem?

După ce ai selectat toate pronosticurile dorite va trebui să comuți biletul în modul “Sistem“, dând click pe butonul cu același nume din partea superioară a biletului. După aceea îți vor fi afișate în partea de jos a biletului toate combinațiile posibile. Scrie miza dorită in dreptul sistemului corespunzător. Vei observa că valoarea introdusă va fi înmulțită cu numărul de combinații, așa cum se poate vedea și-n imaginea de mai jos. La final pur si simplu apeși pe “Plasați pariul” și asta este tot.

Stanleybet bilet sistem

2.4 Cum joci un bilet in sistem cu baze?

Din păcate în acest moment agenția nu oferă posibilitatea de a juca bilete sistem cu bază pe varianta online a site-ului.

2.5 Cum verifici rezultatele pariurilor la Stanleybet?

Cel mai simplu este să scrii pe google rezultate stanleybet sau rezultate fotbal ieri stanleybet și vei fi direcționat acolo unde îți dorești. Vei găsi în pagina casei de pariuri Stanleybet rezultate pentru meciurile deja încheiate, dar mai ai la stanleybet rezultate live. Acestea sunt în zona de Stanleysport – Stanleybet live. La fel de ușor găsești și Stanleybet rezultate loto.

3. Verificarea contului la Stanleybet

În maxim 30 de zile de la prima depunere ești obligat prin lege să verifici contul de pariuri online la orice agenție licențiată, așadar și la Stanleybet.

Pentru efectuarea acestei proceduri va trebui să accesezi din partea de jos a site-ului secțiunea “Încarcă Documente“. Acolo vei găsi toate informațiile necesare. Va trebui să încarci copia actului de identitate.

În plus s-ar putea să-ți fie solicitată și o copie a cardului de credit, dacă alimentezi contul cu el. În acest caz va trebui să lași vizibile doar anumite cifre din numărul cardului și să acoperi complet codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.

Verificarea contului poate dura până la 3 zile lucrătoare. În general se va face mai rapid.

4. Depuneri si retrageri la Stanleybet

La Stanleybet poți să depui bani utilizând un card de credit/debit sau cu ajutorul portofelelor electronice Skrill și Neteller. Cea de-a patra alternativă este direct din agențiile stradale ale agenției. În acest caz va trebui să te prezinți într-o agenție cu cartea de identitate și cu username-ul contului de pariuri online.

Retragerile pot fi efectuate prin aceleași metode specificate la depuneri. La retragerea direct din agenție va trebui să selectezi locația de unde vei dori să ridici câștigul. Ulterior vei primi un e-mail de la agenție, în care vei fi anunțat că banii pot fi scoși și atunci te vei putea duce să-i iei.

Indiferent de metoda de plată aleasă vei putea depune și vei putea retrage la Stanleybet minim 20 RON.

5. Oferta de pariuri pre-meci la Stanleybet

În ultima perioadă agenția și-a extins oferta de pariuri pre-meci. În momentul actualizării acestui articol (martie 2020) se putea paria pre-meci pe un număr de 37 de discipline sportive și pe diverse evenimente. Deci la Stanley oferta putem spune ca arata binisor.

Din punct de vedere al campionatelor acoperite la fotbal acest operator stă destul de bine. Se regăsesc chiar și competiții mai puțin urmărite, precum campionatele din Uganda sau Tanzania.

La oferta de pariere pre-meci, la evenimentele importante, se regăsesc în general peste 200 de opțiuni de pariere. Oferta este asemănătoare cu cea de pe Unibet. Prin urmare există handicap asiatic ajustabil și alte tipuri de pariuri destul de interesante.

Și-n privința celorlalte sporturi Stanleybet stă destul de bine. De exemplu la un meci de baschet din Danemarca existau 50 de tipuri de pariuri disponibile, în timp ce pentru NBA oferta ajungea și la 130 de opțiuni de pariere.

6. Transmisiuni live la Stanleybet

Din păcate nu poți viziona meciuri live video la Stanleybet deoarece lipsește serviciul de live streaming. Dacă vrei să vezi meciurile pe care pariezi ai ca alternative fie să vizionezi partidele pe un site de live streaming, fie să alegi o casă de pariuri care oferă și transmisiuni live și mă gândesc aici în mod principal la Betano.

7. Pariuri live la Stanleybet

În momentul actualizării acestui articol (într-o miercuri la prânz) pe platforma de pariuri live la Stanleybet existau aproape 50 de evenimente sportive, începând cu meciuri de fotbal, baschet sau tenis și terminând cu sporturi electronice. Se putea paria chiar și pe competiția Under 21 din Algeria la fotbal sau pe turnee ITF la tenis.

Oferta de pariuri per eveniment este una decentă, tinând cont că la un meci de fotbal din Algeria U21 existau peste 50 de tipuri de pariuri, iar la un meci de hochei pe gheață din KHL peste 100 de pariuri disponibile.

8. Pariuri speciale, virtuale si eSports la Stanleybet

Pariurile pe sporturi electronice (eSports) sunt prezente la această agenție. Sunt incluse aici jocurile Counter-Strike, Call of Duty, League of Legends și Overwatch.

Nu există în acest moment posibilitatea de a juca pe sporturi virtuale la Stanleybet. Însă la Stanleybet oferta loto este atractivă: ai la dispozitie mai multe jocuri de loterie (stanleybet loto polonia, loto Austria Zahlen – loto austria 5/90, stanleybet loto italia, stanleybet grecia kino etc.).

În categoria “Alte evenimente” se pot găsi pariuri cu privire la premiile Oscar sau premiile Grammy.

9. Bonusuri si promotii la Stanleybet

În acest moment Stanleybet pune la dispoziție 2 bonusuri dedicate în exclusivitate clienților noi. Îți ofer câteva detalii mai jos despre fiecare în parte:

9.1 Profit 500% la primul pariu!

 • Intră în cont, efectuează o depunere și selectează opțiunea “500% PROFIT EXTRA”
 • Joaca cu cel mult 100 RON un bilet simplu sau multiplu, live sau pre-meci.
 • Plata maximă suplimentară (500%) este de 300 RON și se acordă sub formă de bani cash.

9.2 Pariu gratuit de 50 RON

În cazul în care pariul plasat în cadrul ofertei “500% profit extra” nu va fi câștigător, atunci Stanleybet îți va oferi un pariu gratuit în valoare de 50 RON!

Trebuie doar să fi plasat cu cel puțin 50 RON un bilet eligibil pentru promoția cu profitul extra de 500%. Pariul gratuit va fi creditat în contul în cel mult 48 de ore.

Pariul gratuit poate fi utilizat pentru pariuri simple sau multiple, live. Dacă respectivul pariu va fi câștigat în cont va fi creditat profitul cash, fără alte condiții de rulaj.

9.3 Bonus pentru pariuri multiple: până la 30% în plus

Daca îți place să joci pariuri multiple atunci trebuie să știi că Stanleybet îți oferă bonus suplimentar în funcție de numărul de evenimente de pe bilet.

Trebuie doar să respecți următoarele condiții:

 • cota minimă per eveniment: 1.30.
 • miza maximă acceptată: 300 RON.
 • pariurile de tip sistem nu sunt eligibile.

În funcție de numărul de evenimente selectat, în cazul în care biletul va fi câștigător vei fi recompensat cu următoarele bonusuri, în limita a 3.000 RON:

Stanleybet creștere profit

Analizând puțin această grilă de bonusuri și comparând-o cu cea pentru bonusuri multiple de la netbet.ro (ambele bonusuri sunt în bani reali, fără condiții de rulaj) am observat că:

 • Pentru 6 evenimente la Netbet bonusul este de 14% (la cote minime de 1.20), în timp ce la Stanleybet este de 10% (la cote minime de 1.30).
 • Pentru 10 evenimente la Netbet bonusul este 35% (la cote minime de 1.20), în timp ce la Stanleybet este de 20% (la cote minime de 1.30).
 • Pentru 13 evenimente (numărul maxim pentru care se acordă bonus la Netbet) la Netbet bonusul este de 50% (la cote minime de 1.20), în timp ce la Stanleybet este de 30% (la cote minime de 1.30).

10. Pariuri de pe mobil și tabletă

La Stanleybet poți paria din aplicație dacă ai un dispozitiv care funcționează pe iOS sau Android. Intră pe stanleybet.ro de pe un dispozitiv mobil dacă vrei să descarci una din aceste aplicații pariuri.

Ține cont că dacă ai un dispozitiv cu Android pentru a instala aplicația Stanleybet trebuie, mai întâi, să activezi opțiunea de instalare a aplicațiilor din surse necunoscute. Din aplicații poți să alimentezi contul, poți vedea toate informațiile contului tău și ai la dispoziție întreaga ofertă de pariuri.

11. Metode de contact

În cazul în care vrei să adresezi o întrebare serviciului de asistență de la Stanleybet ai următoarele alternative:

 • Live chat – găsești butonul pentru live chat în partea dreaptă jos a paginii stanleybet.ro; live chat-ul este disponibil zilnic în intervalul orar 08:00-00:00.
 • Telefon – +40 372 72 55 55  este numărul de telefon pe care îl poți apela pentru rezolvarea unei probleme.
 • E-mail – poți contacta serviciul de clienți și trimițând un e-mail la adresa [email protected].

Atâta timp cât live chat-ul este funcțional recomandarea mea este să alegi această modalitate de contact. Astfel vei primi răspuns mult mai rapid la solicitarea avută.

12. Păreri despre Stanleybet

Având acoperire și-n mediul offline cu siguranță Stanleybet a reușit să convertească o parte dintre clienții din agenții pe platforma online. Acestora le recomand să ne spună în secțiunea de mai jos părerea despre Stanleybet online, astfel încât și ceilalți să poată vedea care au fost experiențele pariorilor cu acest operator.

Pariază online AICI la casa de pariuri preferată de români în 2020!

Leave a Comment: