Cum descarci aplicatia pentru pariuri de la Stanleybet in 2021

Agentia de pariuri Stanleybet este una dintre cele mai vechi in mediul offline la noi in tara. Acest operator nu s-a rezumat insa doar la agentiile stradale si de ceva timp a aparut si pe piata de pariuri online, acolo unde nu se descurca rau deloc.

Stanleybet apk descărcare

1. Are Stanleybet aplicatie de pariuri pentru mobil?

In ciuda faptului ca la un moment dat avea o astfel de aplicatie, in momentul in care am actualizat acest articol (13 ianuarie 2019) n-am gasit nicaieri aplicatia. Prin urmare la momentul mentionat anterior nu aveam o aplicatie de pariuri pentru mobil la Stanleybet!

2 Top 3 aplicatii pariuri pentru mobil

2.2 Aplicatia de pariuri Betano 

Aplicatia Betano include o functie exclusiva, intitulata “Talk ‘n Bet”, prin intermediul careia poti plasa pariuri prin comanda vocala. De asemenea poti urmari direct de pe telefonul sau tableta ta cele mai importante evenimente sportive, fie ca utilizezi un telefon cu Android sau unul cu iOS.

Descarca aplicatia AICI si primesti bonus 100% din prima depunere pana la 500 RON!

2.3 Aplicatia de pariuri Fortuna

Aplicatia de pariuri de la Fortuna nu poate lipsi din top. Aceasta iti ofera functii extrem de utile precum Touch ID (autentificare prin amprenta), notificari in timp real, match tracker, statistici, pariu instant si altele. Pariaza si urmareste in direct meciurile favorite pe telefonul tau la agentia Fortuna online.

Descarca aplicatia AICI si primesti bonus pana la 500 RON la primul depozit!

Leave a Comment: