Shakhtar Karagandy – FCSB ponturi pariuri 29.07.2021

shakhtar karagandy fcsb ponturi pariuri

FCSB este in cautarea celui de-al treilea succes consecutiv. Joi, de la ora 16:00, formatia bucuresteana va juca meciul decisiv de accedere in turul 3 preliminar de Conference League impotriva celor de la Shakhtar Karagandy. Important de precizat faptul ca acest joc 2 nu va avea loc in Kazakhstan, ci in Armenia, la Erevan. Urmareste acest articol pentru a vedea care este pronosticul pe care l-am propus!

shakhtar karagandy fcsb ponturi pariuri

Shakhtar Karagandy.

Vine dupa un meci jucat in Cupa Kazakhstanului; s-a impus cu un neverosimil 7-1 in fata divizionarei secunde Sdyushor, in conditiile in care tehnicianul Magomed Adiev a menajat mai multi jucatori de baza in vederea mansei retur cu FCSB.

Evgeni Shikavka si David Mawutor, 2 dintre jucatorii adusi in aceasta pauza de vara, au fost titulari in meciul de la Bucuresti si este foarte probabil sa ii vedem in primul 11 si in acest joc.

Este destul de vulnerabila in compartimentul defensiv; a incasat cel putin 1 gol in fiecare din ultimele 5 meciuri din toate competitiile.

FCSB.

Are un moral foarte bun dupa ce in weekend a reusit sa se impuna categoric in fata uneia dintre contracandidatele la titlu. A invins-o pe Universitatea Craiova cu 4-1, Andrei Cordea trecandu-si din nou numele pe tabela de marcaj.

A oficializat un nou transfer inainte de acest joc; este vorba despre Paulo Vinicius, fundasul brazilian de 36 ani care in sezonul precedent a fost legitimat la marea rivala CFR Cluj.

Revenit dupa accidentare, Florinel Coman a jucat putin in ultimele 2 meciuri. Insa, este destul de probabil ca in aceasta partida sa prinda mai multe minute, existand chiar posibilitatea sa fie trimis pe teren inca de la primul fluier al arbitrului.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Shakhtar Karagandy (5-4-1): Shatskiy – Gabyshev, Khozin, Graf, Buyvolov, Atanaskoski – Mitosevic, Mawutor, Bakaev, Nadzharyan – Shikavka.

FCSB (4-3-3): Vlad – Valentin Cretu, Alexandru Cretu, Vucur, Radunovic – Morutan, Ovidiu Popescu, Oaida – Cordea, Tanase, Coman.

Absenti.

  • Shakhtar Karagandy: Toshev, Nazarenko.
  • FCSB: Sut, Olaru, Pantiru, Miron.

Istoric Confruntari Directe.

  • Se intalnesc pentru a doua oara, precedenta intalnire directa fiind cea din mansa tur.

Ponturi pariuri Shakhtar Karagandy – FCSB – ionel_iulian94.

Pentru aceasta confruntare optez pentru un pariu din categoria ponturilor 1X2, si mai exact pe 2 solist.

Pentru ca FCSB sa castige si aceasta mansa retur, cota este 1.55 la Betano. Vezi si articolul cu alte ponturi pariuri Conference League.

In alegerea pronosticului am avut ca reper evolutia impresionanta din weekend a ros-albastrilor in fata Universitatii Craiova, dar si diferenta de valoare foarte mare intre cele 2 echipe in favoarea FCSB-ului.

Totodata, am tinut cont si de faptul ca aceasta confruntare nu se va disputa in Kazakhstan, ci pe teren neutru, in Armenia.

Pronostic Shakhtar Karagandy – FCSB & Cota: 2 – 1.55