Verificare bilet Stanleybet în 2021

  • 3 noiembrie 2019
  • / By Bmg

Verificarea biletului la agenția de pariuri Stanleybet se face destul de simplu. În acest articol îți voi arăta ce trebuie să faci pentru a verifica rapid dacă ai câștigat, ai pierdut sau ce evenimente mai ai în desfășurare pe bilet.

Stanleybet verificare bilet

1. Cum verific biletul la Stanleybet pe platforma de pariuri online?

În cazul în care ai ales să joci la Stanleybet online (vezi aici alte case de pariuri online) va trebui să intri pe stanleybet.ro, să te loghezi în cont și să dai click pe numele tău de utilizator. Apoi va trebui să apeși pe “Istoric joc” și se va încărca o pagină precum cea din imaginea de mai jos, pagină unde ai mai multe filtre pentru a căuta mai ușor biletul dorit:

Stanleybet verificare bilet online

2. Cum verific biletul jucat într-o agenție stradală Stanleybet?

În această situație va trebui să accesezi https://agentii.stanleybet.ro, pagina agenției pentru pariuri offline.

În partea dreaptă a paginii vei vedea 2 căsuțe deasupra cărora scrie “Verifica pariu“. Acolo introduci codul biletului și codul câștigător. După ce ai introdus cele 2 coduri va trebui să dai click pe Verifica și astfel vei vedea statusul biletului. Dacă vrei să efectuezi o verificare numere disponibile la loto stanleybet atunci va trebui să mergi la secțiunea stanleybet loto.

Codul biletului este reprezentat de primul grup de numere din partea superioară a biletului. Codul câștigător este al treilea grup de numere pe care-l vei găsi tot acolo sus pe bilet. Ți-am arătat și-n imagine care sunt cele 2 coduri, ca să fie și mai clar.

bilet stanley

După cum probabil ai observat nu este dificil să verifici biletul la stanley bet, fie ca vorbim de bilete online sau de bilete plasate în agențiile stradale.

Pariază online AICI la una dintre casele de pariuri de top din România!

Leave a Comment: