Top 3 aplicatii pentru pariuri pe mobil în 2021

Daca nu stii care sunt cele mai bune aplicatii pentru telefon in materie de pariuri, in acest articol o sa-ti prezint un Top 3 cu cele mai bune aplicatii din Romania la ora actuala.

aplicații pentru pariuri pe mobil

Unele persoane joaca doar la casele de pariuri de la colt de strada, iar altii doar in mediul online. Dar sunt si pariori care au renuntat sa mai stea la coada la casierie si au migrat catre agentiile online. Daca n-ai pariat niciodata de pe mobil la o casa de pariuri o sa-ti explic ce ai de facut.

In primul rand poti sa alegi una dintre casele de pariuri online legale. Dupa ce ai deschis cont, descarci aplicatia pentru pariuri pe mobil (daca ai iPhone cauti aplicatia in App Store, dar sunt disponibile aplicatiile si pe telefon  Android, putand sa descarci aplicatia din surse externe), intri in aplicatie si apoi alegi evenimentul pe care vrei sa pariezi.

1. Aplicatii pariuri – Betano

Aplicatia pentru pariuri pe mobil de la Betano are cateva optiuni pe care nu le gasesti la alte case de pariuri. Printre ele se numara: “Speedbet”, “Share pariu” si “Talk n’ Bet”. Pentru ca Betano a investit mult in aceasta aplicatie ai posibilitatea de a paria folosind comanda vocala. Poti sa alegi meciul de fotbal, pariul si suma de bani pe care vrei sa o pariezi doar prin cateva cuvinte. Tot ce trebuie sa faci este sa acorzi aplicatiei posibilitatea de a folosi microfonul telefonului tau mobil.

In cadrul aplicatiei de la Betano poti sa iti setezi meciurile tale favorite, sa primesti notificari pentru anumite evenimente sportive, sa pariezi live prin comanda vocala sau sa navighezi lin prin toate sporturile si ofertele acestei case de pariuri.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON!

2. Aplicatia pentru mobil de la Fortuna

Fortuna este in pas cu tehnologia si are o aplicatie de top pentru pariuri pe mobil. Aplicatia te anunta prin notificari cand un meci pe care ai pariat s-a terminat, in acelasi timp poti viziona in direct direct de pe mobil meciul echipei tale favorite.

Alte optiuni ale aplicatiei de la Fortuna sunt: Touch ID (nu mai este nevoie sa mai scrii username si parola la logare si astfel castigi timp); Pariu instant (plasezi un pariu live doar din 2 atingeri). In plus ai parte de statistici atat de importante in plasarea unui pariu, buton de Cash Out, metode multe de depunere si retragere, oferte doar pentru pariuri de pe mobil si multe meciuri live.

Inregistreaza-te AICI la Fortuna si ai bonus 500 RON la primul depozit!

3. Aplicatia pentru mobil de la Netbet

In aplicatia pentru pariuri de la Netbet gasesti cel putin 400 de meciuri live de pariat in weekend. In plus, Netbet ofera optiunea de “Cash Out partial” care inseamna ca poti inchide un pariu in desfasurare, dar doar o parte din el.

In cadrul aplicatiei de la Netbet o sa gasesti statistici de fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata etc. Poti sa vezi direct de pe iPhone sau Samsung meciuri din Premier League, Primera Divison, Ligue 1, Serie A sau Bundesliga. Ai parte de notificari importante, bonusuri pentru clientii deja existenti si posibilitatea de a plasa pariuri simple, multiple sau combinate.

Joaca AICI un pariu fara risc de pana la 500 RON la NetBet!

Acestea sunt 3 dintre cele mai utile aplicatii Android și iOS pe telefonul mobil pentru un parior profesionist. Profită de cele mai bune aplicatii Android și iOS și folosește-le atunci când pariezi!

Leave a Comment: