Top 3 case de pariuri în 2021

Într-un moment în care avem 20 de agenții de pariuri la care putem paria pe internet alegerea unui top 3 nu este chiar foarte dificilă. Sunt câteva case de pariuri care ies in evidență față de restul și pe acestea le voi prezenta în acest articol.

Top case de pariuri în 2020

1. Betano – bonus 100% din prima depunere până la 500 RON

Dacă faci un sondaj între românii care joacă la pariuri online foarte probabil peste 70% dintre ei îți vor spune c-o fac la Betano. Principalul avantaj avut de acest operator față de concurență este cel al cotelor, Betano fiind lideră pe mare parte dintre piețele principale.

De asemenea, există o aplicație excelentă pentru mobil, o ofertă vastă de pariere, un serviciu de pariuri live foarte bogat, iar pe acea pagină de meciuri live avem și evenimente sportive transmise live video.

Click AICI pentru a deschide cont la Betano!

2. NetBet – primul pariu fără risc până la 500 RON

Dacă din diverse motive nu poți paria la Betano sau dacă vrei și o alternativă atunci poți încerca NetBet. A intrat cu succes pe piața pariurilor online din țara noastră și după ce concurența a mai fost îndepărtată nu i-a fost greu să urce-n topul caselor de pariuri.

Un parior care vrea să aibă constant parte de bonusuri și promoții va alege NetBet. Un parior care va dori să parieze live în condiții foarte bune, în timp ce urmărește pe aceeași pagină meciul live video, va alege această casă de pariuri. Un parior începător, care are nevoie de un site de pariuri intuitiv, va alege de asemenea NetBet. Dacă ar fi avut cote ceva mai mari agenția putea fi fără probleme numărul 1 în țara noastră.

Accesează AICI site-ul oficial NetBet!

3 Fortuna – bonus 100% din prima depunere până la 500 RON

Pe Fortuna o situez pe locul 3 fiind prima casă de pariuri care operează atât offline, cât și online la care îți recomand să pariezi pe internet. La fel ca la Betano sau Netbet și la Fortuna ai posibilitatea să închizi pariurile cu opțiunea cash out. De asemenea, ai și posibilitatea de a vedea meciuri live video sau să pariezi direct din aplicația pentru mobil.

Vezi AICI site-ul casei de pariuri online Fortuna!

Acesta este top 3 case de pariuri online în opinia mea. Dacă ai altă parere nu ezita s-o lași printr-un comentariu la acest articol.

Salvează

Leave a Comment: