Top 4 case de pariuri in 2021

Top 4 case de pariuri

In acest articol m-am gandit sa-ti prezint un top case de pariuri online pentru a te ajuta sa te decizi unde sa pariezi online.

sondaj

In primul rand vreau sa te asigur ca aceste case de pariuri de mai jos sunt licentiate de catre ONJN si astfel vei paria legal.

1.  Betano

Nu mai putin de 26.34% dintre cei care au votat in acel sondaj au ales Betano drept cea mai buna casa de pariuri online din Romania in 2018. 172 de voturi dintr-un total de 653 de voturi au ales Betano. Poate parea surprinzatoare aceasta alegere, in conditiile in care avem licentiate case de pariuri cu o vechime mult mai mare in Romania decat Betano.

Inregistreaza-te AICI la cea mai buna casa de pariuri online din Romania in 2018!

2. Fortuna

Pe locul secund in top este Fortuna, intre ea si Betano nefiind o diferenta foarte mare, 22.05% dintre cei care au votat in sondajul nostru au ales Fortuna drept cea mai buna casa de pariuri online din Romania.

Un aspect care ar putea sa fi influentat alegerea pariorilor este faptul ca din cele 8 case de pariuri disponibile pentru votare, la care site-ul nostru va recomanda sa pariati online, doar Fortuna opereaza si offline. Astfel intervine un mare avantaj avut de Fortuna, pentru ca pariorii pot sa depuna si sa retraga bani direct din agentiile stradale.

La Fortuna ai dublarea primei depuneri, in limita a 500 RON. Suma depusa va trebui rulata de 4 ori, dupa care bonusul va mai trebui rulat o data. Aceste rulaje trebuie facute in maxim 14 zile de deschiderea contului pe bilete cu cote totale de cel putin 1.50.

Pariaza AICI la Fortuna cu bonus de pana la 500 RON!

3. Unibet

Cea de-a treia clasata in top este Unibet, dar intre ea si Fortuna este o diferenta uriasa de voturi, de peste 10%. Unibet este insa cel mai cunoscut operator de jocuri de noroc online din Europa. In Romania are dintre agentiile licentiate cele mai bune cote, rare fiind situatiile cand Unibet nu se va afla in topul agentiilor care ofera cele mai bune cote.

Daca nu ai un cont la Unibet trebuie sa stii ca primul depozit va fi dublat pana la maxim 300 RON. Bonusul va trebui rulat de 8 ori pe bilete cu cote de cel putin 1.40.

Da click AICI si ia bonusul de 300 RON de la Unibet!

4. NetBet

Nu este la mare distanta de Unibet, intre ele fiind o diferenta de doar 11 voturi. NetBet este al doilea operator care a primit licenta de operare. Asta arata ca pentru operator piata din Romania este foarte importanta. Nici n-ar putea fi vorba de altceva daca ne gandim ca este si sponsor al echipei de fotbal FCSB.

La NetBet primul pariu este fara risc in limita a 500 RON, daca el contine doar ponturi pariuri cu cote de minim 1.50. In cazul in care cel dintai pariu va fi pierdut vei primi suma pariata sub forma de free bet. Acest free bet va trebui jucat in urmatoarele 3 zile pe un bilet care sa contina cote de minim 2.00 (poate fi bilet simplu sau multiplu).

Da click AICI si joaca un pariu fara risc la NetBet!

Salvează

Leave a Comment: