Top bonusuri oferite de casele de pariuri online in 2021

Pentru a atrage cat mai multi clienti noi casele de pariuri online trebuie sa vina cu oferte promotionale. Acest lucru este primul punct prin care agentie de pariuri aduci clienti, dar nu neaparat si cel mai important. Despre restul voi scrie in articole viitoare, aici ma voi oferi doar la bonusuri case de pariuri si-ti voi prezenta top 5 cele mai atractive oferte de bun venit.

Top bonusuri la casele de pariuri online

In acest top prezentat de mine am inclus casele de pariuri recomandate. Spun asta deoarece daca ar fi fost facut in functie de suma acordata atunci alte agentii poate ar fi avut si ele loc in top.

 1. Bonus 888sport – 100% din prima depunere pana la 1.000 RON

Acest bonus oferit de 888sport este cel mai mare bonus “dintr-o bucata” recomandat pariorilor romani. Problema la el este ca are conditii de eliberare ceva mai dificile, in sensul ca mai intai primesti din bonus 40 RON, dupa care vei elibera cate 40 RON din suma bonus de fiecare data cand joci pariuri de minim 400 RON pe bilete cu cota 2+. Intregul bonus poate fi eliberat in maxim 60 de zile de la creditare.

Deschide cont AICI la 888Sport, depune 1.000 RON si mai primesti inca 1.000 RON!

2. Bonus Betano – 100% din prima depunere pana la 500 RON

La Betano dublarea primei depuneri se face instant, pana la 500 RON. Ai deschis cont, ai efectuat o depunere (NU depune prin Skrill sau Neteller) si vei primi imediat in cont inca o data suma depozitata, ca bonus. In decurs de 90 de zile va trebui sa rulezi de 10 ori suma primita ca bonus, asta daca vrei sa efectuezi o retragere.

Deschide cont AICI la Betano, depune 500 RON si joaca la pariuri online cu 1.000 RON!

3. Bonus Netbet – primul pariu fara risc pana la 500 RON

Deschide cont la Netbet, fa o depunere cu cardul sau Paysafecard si joaca primul bilet pe care sa ai doar pronosticuri cu cota minima 1.50 (ai grija sa fie decis in urmatoarele 7 zile). In cazul in care pierzi acel pariu vei primi suma integral inapoi sub forma unui pariu gratuit.

Deschide cont AICI la NetBet, depune 500 RON si joaca pariul fara risc!

Salvează

Salvează

Leave a Comment: