Cele mai bune cote la pariuri. Unde le gasesti in 2021?

Pana sa intervina licentierea site-urilor de jocuri de noroc online se putea face un top case de pariuri cu cele mai bune cote. Asta pentru ca aveam doar agentii care functionau si international si exista un site care monitorizeaza valoarea cotelor oferite de site-urile mari internationale. Asa insa, avand si agentii locale cum sunt Casa Pariurilor Superbet, Stanleybet, Mozzartbet etc este greu de facut acest clasament.

Top case de pariuri cu cele mai mari cote

In acel top despre care ziceam mai sus sunt inclusi 4 operatori licentiati in prezent in tara noastra, cu precizarea ca la Fortuna payout-ul este calculat pe varianta ceha a site-ului: Unibet (93.14%), 888sport (92.86%), Sportingbet (92.79%) si Fortuna (92.07%).

La noi in tara sunt insa 20 operatori de pariuri online licentiati, asa ca este greu mai departe sa facem topul complet. Lucrul cert este acela ca n-avem o casa de pariuri care sa aiba cu adevarat cote de top, asta daca ne gandim ca in lista prezentata pe site-ul de unde am prezentat mai sus payout-urile sunt 3 agentii care au fiecare payout de peste 95.00%.

Locul 1

De-a lungul ultimelor luni am analizat destul de mult piata pariurilor online din Romania din diverse puncte de vedere. Inevitabil am tot vazut cote si, cel putin la ochi fara un calcul exact, as spune ca Superbet (inregistreaza-te aici – bonus 500 RON) este casa care ofera cele mai bune cote la pariuri. Ma refer per ansamblu, bineinteles, deoarece este posibil ca in 20-30% din cazuri sa fie cote mai bune in alte parti.

Locul 2

A doua agentie din acest top este Betano (deschide cont acum – bonus 500 RON).

Locul 3 si urmatoarele

In continuare imi vine greu sa aleg o agentie care sa se afle pe locul 3, detasat de restul. De aceea iti recomand sa-mi urmezi sfatul de mai jos.

In cazul in care vrei sa plasezi pariuri pe cele mai bune cote la pariuri, ideal ar fi sa analizezi piata pe o perioada de timp si sa urmaresti care sunt agentiile care ofera cotele mai mari pentru ceea ce ai tu obiceiul sa pariezi.

Vei gasi probabil 3-4 astfel de agentii. Imparte banca disponibila pentru pariuri si pariaza la cea (din cele 3-4) care iti ofera cea mai mare cota pentru biletul tau. Acest lucru este valabil chiar si la pariurile multiple.

Stiu ca vei pierde ceva timp cu calculele, dar iti garantez ca daca vei trage linie peste o perioada vei fi multumit de cat ai castigat in plus. Una este sa joci 10 RON pe biletul zilei la o agentie care are cota finala 38 si alta este sa-l joci la o agentie la care cota finala este 27. Inseamna 90 RON, care bilet cu bilet se strang. Daca tot ai ocazia sa pariezi la cele mai bune cote de ce sa n-o faci?

Bine, mai intervine chestiunea bugetului, dar si aici o poti rezolva intr-un fel. Depui o data sa zicem 200 RON (imparti 50 RON la fiecare din cele 4 case) si apoi o perioada buna de timp nu mai faci vreo depunere. Ori ca depui azi 25, maine 25, peste 4 zile inca 25 si tot asa ori ca depui deodata 200 RON tot aia este.

Vezi AICI care este casa de pariuri online preferata de vizitatorii site-ului nostru!

Leave a Comment: