Top case de pariuri pentru meciuri pe tenis în 2021

Sportul care ne-a adus cele mai multe bucurii în ultimii ani, în mod special datorită Simonei Halep dar și prin Horia Tecău la dublu, tenisul, este unul dintre cele mai jucate de către pariori. De altfel aș spune că este al doilea, după fotbal, în preferințele pariorilor români.

Top case de pariuri pentru meciuri de tenis

Topul caselor de pariuri legale pentru meciuri de tenis arată astfel:

1. Betano

Intr-o zi de luni din luna noiembrie, când nu mai aveam turnee ATP și WTA (atunci când a fost actualizat articolul) existau 165 meciuri pre-meci pe care se putea paria la Betano România, plus 10 partide disponibile pentru pariuri live.

Aspectul care o evidențiază pe Betano în comparație cu concurența este diversitatea tipurilor de pariuri existente-n ofertă. Am găsit câte 7 linii ajustabile la totalul game-uri și handicap game-uri. De asemenea, mai oferă handicapuri pe seturi sau pariuri pe numărul total de game-uri care vor avea loc in primul set.

Agenția oferă prin serviciul Betano TV și transmisii live video. Nu numai meciurile din turneele tari sunt transmise live, ci și unele jocuri din turnee Challenger sau ITF.

Pariază AICI la Betano pe meciuri de tenis – bonus 500 RON!

2. Superbet

Cu 11 meciuri disponibile pentru pariuri live si 138 pre-meci Superbet este și ea o opțiune viabilă pentru cei care vor să joace ponturi pariuri tenis. Cotele sunt la fel de bune precum la Betano, iar oferta de pariere pentru fiecare meci în parte este la fel de bogată. Numărul mai mic de meciuri este motivul pentru care o trec pe locul 3 în acest top.

Joacă pariuri pe tenis la Superbet AICI – bonus 500 RON!

3. NetBet

Netbet acoperă și ea foarte multe evenimente din turnee secundare. Astfel numărul total de meciuri din tenis pe care se putea paria atunci când am actualizat acest articol era de 142, sub ce aveam la Betano, dar peste Superbet. Există și aici serviciu de live streaming, comparabil cu cel de la Betano. Cotele inferioare și lipsa unor opțiuni de pariere sunt motivele pentru care am trecut-o pe locul secund.

Joacă AICI până la 500 RON fără risc la Netbet!

În acest articol eu m-am referit la agențiile recomandate pe tenis per ansamblu, dar fiecare poate avea propriul lui top. Important este ca atunci când alegi agenția pentru a plasa ponturi pariuri tenis tu să fii cel mulțumit de ceea ce oferă ea.

Salvează

Salvează

Leave a Comment: