Caută
Close this search box.

Tottenham – Rennes ponturi pariuri 09.12.2021

tottenham rennes ponturi pariuri

MECI AMANAT!

Meci decisiv pentru londonezi in aceasta ultima runda din faza grupelor de Europa Conference League. Formatia pregatita de Antonio Conte va primi vizita liderului grupei, Stade Rennes. Meciul se joaca joi seara, incepand cu ora 22:00. Se impune Spurs? VEZI in continuare care este sugestia mea! Cota 2.02!

tottenham rennes ponturi pariuri

Tottenham.

Va aborda aceasta confruntare cu mare incredere dupa ultimele 2 succes obtinute. Ultimul succes a fost reusit in weekend, pe propriul teren; s-a impus cu scor de neprezentare in fata celor de la Norwich.

Sergio Reguilon a fost schimbat inainte de finalul primei reprize din cauza unei accidentari, motiv pentru care disponibilitatea fundasului spaniol ramane sub semnul intrebarii pentru aceasta confruntare.

Celalalt fundas stanga, Ryan Sessegnon, este suspendat dupa ce a vazut cartonasul rosu in partida cu Mura din runda precedenta.

Cristian Romero revine dupa suspendare, insa fundasul argentinian nu poate fi folosit in continuare din cauza accidentarii.

Rennes.

A obtinut o victorie impresionanta in weekend. S-a impus cu 0-5 in deplasarea de la Saint Etienne. Martin Terrier a fost omul meciului, atacantul francez de 24 de ani remarcandu-se printr-un hat-trick. Pentru ca Terrier sa inscrie si in acest joc, se da cota 4.00 la Betano.

Capitanul Hamari Traore nu a fost folosit deloc in disputa de duminica, dar cred ca de aceasta data se va regasi printre titulari. Kamal Sulemana a intrat pe parcursul celei de-a doua reprize, dar sunt de parere ca si el are sanse mari sa se regaseasca in primul 11.

Flavien Tait si Jeremy Gelin au absentat in ultimele jocuri din cauza accidentarilor si este foarte probabil sa nu poata evolua nici acest meci.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Tottenham (3-4-2-1): Lloris – Tanganga, Sanchez, Dier – Doherty, Skipp, Hojbjerg, Davies – Lucas Moura, Son – Kane.

Rennes (4-4-2): Gomis – Traore, Omari, Bade, Truffert – Bourigeaud, Ugochukwu, Majer, Sulemana – Guirassy, Terrier.

Absenti.

  • Tottenham: Romero, Sessegnon (indisponibili), Lo Celso, Reguilon (incerti).
  • Rennes: Gelin, Tait.

Istoric Confruntari Directe.

  • Precedenta intalnire din grupa a fost singura confruntare directa intre cele doua formatii. S-a terminat 2-2.

Ponturi pariuri Tottenham – Rennes – ionel_iulian94.

Pariul zilei de la confruntarea de pe Tottenham Hotspur Stadium este GG&3+, pariu cotat cu 2.02 la agentia Betano.

Tottenham este obligata sa castige acest meci pentru a fi sigura de calificarea in primavara europeana. Dar cred ca va trebui sa aiba o evolutie foarte buna si sa marcheze minimum 2-3 goluri pentru a-si atinge obiectivul, si asta deoarece Rennes este extrem de letala la finalizare, formatia franceza avand cel putin 1 gol marcat in fiecare din ultimele 15 meciuri oficiale din toate competitiile.

In ultimele 2 partide jucate de Tottenham acasa in Europa Conference League s-au marcat foarte multe goluri, si din tabara gazdelor, si din cea a oaspetilor (5-1 cu Mura si 3-2 cu Vitesse).

Pronostic Tottenham – Rennes & Cota: Ambele inscriu & Peste 2.5 goluri – 2.02