5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Unibet în 2021

Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri online din întreaga lume. Prin urmare nu este cu nimic surprinzător faptul că un număr foarte mare de pariori români au ales acest operator.

lucruri pe care trebuie să le știi despre Unibet

În cazul în care vrei să joci și tu la Unibet dă click aici și completează formularul de înregistrare. Până să deschizi contul îți recomand să citești articolul acesta, ca să afli câteva lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a paria la Unibet.

1. Are cea mai bogată ofertă de pariere pentru tipurile de pariuri total goluri și handicap asiatic

La Unibet avem cea mai bună ofertă de pariuri pentru tipul de pariu total goluri, cu linii care încep de la 0.5 goluri și ajung până la 6.5 goluri (mă refer la meciuri de fotbal). Și la baschet are linii variate, la fel cum se întâmplă și la hochei pe gheață.

De asemenea pentru handicapuri asiatice are de departe cea mai bună ofertă. Trebuie, totuși, să fac precizarea că scriptul Unibet este identic cu cel de la 888Sport și de la Admiral. Astfel, la toți cei 3 operatori vei găsi aceleași oferte vaste, cu precizarea că Unibet are în general cote mai bune.

2. Oferă posibilitatea de a închide pariuri

Prin opțiunea Cash Out la Unibet putem închide un bilet dacă lucrurile nu decurg așa cum ne dorim. Opțiunea este valabilă pentru orice tip de pariu, atât live, cât și pre-meci. De asemenea, poate fi folosită atât la pariuri single, cât și la pariuri multiple.

Nu pot garanta, dar sunt șanse foarte mari ca Unibet să ofere posibilitatea de a închide cele mai multe pariuri, comparativ cu alte case de pariuri unde opțiunea Cashout este disponibilă fie doar la pariuri live, fie doar la anumite sporturi și competiții.

3. Oferă posibilitatea de a urmări meciuri live gratuit

Da, putem vedea evenimente sportive și la TV, dar cu siguranță nu la fel de multe ca la Unibet. Prin serviciul Unibet TV pot fi urmărite cele mai tari competiții de baschet și hochei pe gheață, dar și campionatele de fotbal de top, precum Italia Serie A, Spania La Liga sau Franța Ligue 1. Nu lipsesc transmisiile live ale meciurilor de tenis.

Pentru a vedea ce evenimente sunt disponibile pentru a fi vizionate live video scrie Streaming în bara de căutare de pe site-ul Unibet. Îți vor fi afișate toate meciurile care au loc în acel moment sau care vor începe în următoarele 24 de ore.

Singurul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este că pentru a vedea un meci live video trebuie să ai măcar un ban în contul Unibet.

4. Are multe promoții atractive

De-a lungul timpului la Unibet s-au putut câștiga premii considerabile în bani sau vacanțe în locații exotice. Chiar în momentul scrierii acestui articol era pus la bătaie un Volkswagen Touareg, dar și alte sute de premii in bani. Unibet este și în top case de pariuri Germania, preferată de rezidenții din această țară.

Intră pe unibet.ro și vezi care sunt promoțiile actuale!

5. Oferă singura cameră online de bingo licențiată

Chiar dacă este ceva extra-pariuri trebuie scos în evidență faptul că iubitorii jocului de bingo mai pot juca online acest joc doar la Unibet (mă rog, și la Vlad Cazino, care este “fratele mai mic” al Unibet, ambii operatori făcând parte din Kindred Group).

Operatorul vine-n întâmpinarea jucătorilor de bingo cu diverse promoții și turnee care pot aduce câștiguri suplimentare. Acesta este un plus, deoarece prin simplul fapt că oferă posibilitatea de a juca bingo este un punct pozitiv.

Unibet oferă clienților noi un bonus egal cu prima depunere în limita a 300 RON. Astfel ppți începe să pariezi online cu un buget dublu față de cel avut de tine la dispoziție.

Deschide cont AICI la Unibet și ia bonusul de până la 500 RON!