Biletul zilei baschet 26.01.2021

Desi la noapte avem doar trei meciuri de peste ocean, asta nu m-a impiedicat sa gasesc doua ponturi la pariuri din NBA. Asadar, biletul zilei din baschet contine din nou o dubla interesanta, care cred ca are sanse bune de reusita.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 26 IANUARIE 2021

Houston Rockets – Washington Wizards (ora 03:00)

La fel ca si ieri, incep biletul cu un pont pe performanta individuala a unui jucator. Daca ieri Jaylen Brown s-a ridicat la asteptarile mele, astazi cred ca Victor Oladipo va avea o noapte excelenta pentru Rockets. Jucatorul care a venit de la Pacers in trade-ul care l-a continut si pe Harden s-a obisnuit deja cu noii colegi si are trei evolutii la activ pentru Rockets.

Dipo a avut evolutii bune la noua sa echipa, iar in cele trei meciuri jucate a inscris in medie 22.3 puncte pe intalnire. Fundasul originar din Maryland n-a jucat in ultima partida, insa nu din cauza unor motive medicale, ci mai degraba a fost odihnit pentru perioada incarcata ce urmeaza. Oladipo pare sa se simta bine in Houston si cu siguranta nivelul sau de joc va fi chiar si mai ridicat acum ca il are alaturi in backcourt pe John Wall.

In fata lui Rockets se afla la noapte Washington Wizards, echipa clasata pe ultimul loc intr-o ierarhie a punctelor incasate pe intalnire. Lui Dipo ii va conveni de minune o aparare prin care poate sa patrunda usor, astfel ca ma astept ca la noapte sa ajunga cu lejeritate la minim 21 de puncte marcate.

Utah Jazz – New York Knicks (04:00)

In ultimul duel al noptii se afla fata in fata doua dintre cele mai puternice defensive din NBA. Intr-un clasament al punctelor pe care echipele din NBA le cedeaza pe intalnire, Knicks sunt lideri, iar Jazz ocupa ultima treapta a podiumului. Mai mult, New York are o medie impresionanta avand in vedere cum se joaca in acesti ani in NBA, de doar 103.6 puncte permise pe intalnire.

Cele doua grupari nici nu reusesc sa imprime un joc mult prea alert. Knicks au in acest sezon doar 99 de posesii pe meci, iar Utah nu impresioneaza la randul ei, cu doar 102 posesii. Ambele se afla la coada acestei ierarhii a posesiilor, de aceea probabil nici in aceasta noapte nu vom vedea un ritm al atacurilor prea ridicat.

Luand in considerare lucrurile pe care le-am spus mai sus, e de asteptat ca acest duel sa nu fie unul cu prea multe puncte marcate. Linia de 222.5 de puncte mi se pare prea mare pentru a putea fi depasita de catre aceste combatante. In meciurile lui Knicks din actuala stagiune ea a fost depasita de doar cinci ori, in timp ce in cele ale lui Jazz de sase.