Cash Out la Unibet – cum câștigi bani prin închiderea pariurilor

Află din acest articol ce este și cum folosești funcția Cash Out la Unibet! Vezi cum poți încasa bani dintr-un pariu chiar și atunci când este pierzător!

Cash Out la Unibet

Cashout este funcția care îți permite să închizi un pariu înainte ca evenimentele de pe acel pariu să se fi încheiat. Cu ajutorul cashout-ului un parior poate să evite anumite pierderi sau să își asigure un profit garantat, într-adevăr ceva mai mic decât câștigul potențial inițial.

Cash Out la Unibet

Opțiunea Unibet Cashout este specială prin raportare la oferta altor agentii de pariuri. Spre deosebire de alte agenții, aici ai mai multe beneficii atunci când vrei să apelezi la închiderea pariului:

1. Dai cash out 100% pariurilor tale înainte de începerea evenimentelor!

De exemplu, dacă te-ai răzgândit în privința unui meci pe care ai pariat și vrei să renunți la pariul tău, la Unibet poți face acest lucru fără să pierzi nici un leu din miză. De regulă, casele de pariuri nu îți oferă înapoi miza integrală, dar nu este cazul și la Unibet!

Atâta timp cât cotele au rămas neschimbate, îți recuperezi în totalitate suma pariată cu Cash-out pre-meci! Opțiunea este disponibilă și la pariurile multiple, pentru situația în care dai cash out înainte ca primul meci de pe cupon să înceapă.

Top: Case de pariuri online cu cash out

2. Cash out Unibet – funcție disponibilă la diverse tipuri de pariuri și sporturi

Un alt plus față de celelalte case de pariuri este reprezentat de mulțimea de sporturi pentru care este disponibilă închiderea pariurilor. Mai mult, vei putea folosi acest instrument la orice tipuri de pariuri: simple, multiple, live sau pre-meci.

În timp ce majoritatea altor operatori restricționează folosirea cashoutului la doar câteva sporturi și pariuri, la Unibet vei beneficia de o funcție mult mai rapid actualizată.

Pentru un parior profesionist este esențial ca fiecare pariu să fie eligibil pentru a da cash-out. În situațiile în care evenimentele de pe bilet se desfășoară așa cum ți-ai dorit, atunci poți pune capăt emoțiilor de la finalul meciurilor și închizi mai devreme pariul. Îți asiguri astfel profitul și eviți orice risc de a pierde banii.

Chiar și atunci când meciurile nu merg în favoarea ta, opțiunea Cash Out de la Unibet te poate ajuta să reduci pierderile: închide pariul cât timp casa de pariuri îți oferă ceva la schimb în loc să pierzi totul.

În încheiere, două concluzii simple: 1) dacă vrei să câștigi la pariuri ai nevoie de cashout performant și 2) găsești unul dintre cele mai bune cashouturi disponibile la Unibet. Începe acum să pariezi ponturi aici și câștigă la pariuri sportive!

Deschide cont Unibet – Primești 300 LEI Bonus!

Leave a Comment: