Cum depun bani la Unibet in 2021

In acest articol vei gasi toate informatiile necesare in legatura cu depunerea de bani la Unibet. Iti voi prezenta fiecare metoda de plata disponibila la acest operator, iti voi spune care este depunerea minima eligibila in fiecare situatie si de asemenea vei gasi si alte informatii ce se pot dovedi extrem de utile.

unibet depunere bani

Cum depun bani la Unibet?

In primul rand logheaza-te in contul Unibet. Vei observa in partea dreapta sus a paginii, langa balanta, un buton “Depozit“. Apasa pe el si se va deschide o fereastra de forma:

unibet metode de depunere

Aici poti observa foarte usor metodele de plata disponibile, iar dintre acestea trebuie s-o selectezi pe cea dorita.

Care sunt metodele de depunere la Unibet?

In acest moment exista nu mai putin de 5 metode de depunere la aceasta agentie de pariuri. Este vorba de:

  • Card de credit/debit – depunere minima 25 RON
  • Transfer bancar – nu exista limita de depunere
  • Skrill – depunere minima 65 RON
  • Online Banking – depunere minima 50 RON
  • Paysafecard – depunere minima 25 RON

La depunerile cu Paysafecard se percepe comision de 5%, in timp ce la depunerile cu card, Trustly sau Skrill comisionul este de 2%.

Depunerea cu cardul la Unibet

Cea mai des utilizata metoda de depunere la pariurile online este cardul bancar si de aceea voi incepe cu aceasta. Pentru a depune bani cu cardul selecteaza din lista optiunea “Card de credit/debit” si se va deschide urmatoarea pagina:

depunerea cu cardul la unibet

In partea din stanga va trebuie sa introduci datele cardului cu care vrei sa depui si anume:

  • Numar card – il gasesti pe partea din fata a cardului bancar
  • Data expirarii – este trecuta tot pe fata cardului
  • CVV – codul de siguranta compus din 3 cifre, pe care il gasesti pe spatele cardului

Aceste date va trebui sa le introduci numai la prima depunere, pentru ca apoi ele vor fi salvate in contul tau.

In partea dreapta trebuie sa introduci suma pe care vrei sa o depui si apoi sa apesi pe butonul “Depunere” si asta este tot.

Dupa cum spuneam se opreste un comision de 3% din suma. Asta inseamna ca la o depunere de 100 RON vei avea in contul de pariuri 97 RON.

Depunerea prin Paysafecard la Unibet

O alta metoda de plata destul de des utilizata de catre pariori este Paysafecard. Pentru a selecta aceasta metoda, alege din lista afisata optiunea “Paysafecard” si se va deschide urmatoarea fereastra:

depunere paysafecard la unibet

Aici trebuie doar sa introduci suma pe care vrei s-o depui. Asa cum spuneam si la inceputul articolului, daca depui prin Paysafecard va trebui sa platesti o taxa de 3%. De exemplu, daca alegi sa depui 300 RON prin aceasta metoda, de fapt, in cont vei avea doar 291 RON.

Dupa ce apesi pe butonul galben “Depuneti” vei fi redirectionat catre site-ul Paysafecard, acolo unde trebuie sa confirmi tranzactia si asta este tot.

Depunere prin transfer bancar la Unibet

Desi in momentul de fata este o metoda de plata “demodata”, mai sunt totusi pariori care prefera, din diferite motive, transferul bancar, asa ca mai jos ai detaliile necesare. Principalul avantaj al depunerii prin transfer bancar este acela ca nu exista o suma minima, insa dezavantajul major este reprezentat de timpul in care este finalizata tranzactia, 1-2 zile lucratoare.

Pentru a depune prin transfer bancar, selecteaza aceasta optiune si se va deschide o fereastra cu datele platii. Deplaseaza-te la banca la care ai deschis cont sau si efectueaza o plata catre contul Unibet:

depunere transfer bancar la unibet

Depune bani la Unibet folosind Skrill

Skrill este un portofel de plati electronice. Daca selectezi aceasta metoda de plata se va deschide o pagina de forma:

depunere skrill la unibet

Trebuie in primul rand sa completezi adresa de e-mail folosita la deschiderea contului Skrill, iar apoi sa introduci suma dorita pentru depunere si sa apesi pe “Continuare“. Vei ajunge pe site-ul Skrill, acolo unde trebuie sa confirmi tranzactia.

Trebuie sa mai stii ca depunerea minima prin Skrill este de 65 RON .

Depunere de bani prin Trustly

Ultima metoda de plata disponibila la Unibet este Trustly. Practic aceasta optiune este asemanatoare cu transferul bancar, doar ca tranzactia va fi facuta din contul de bancar online.

depunere trustly la unibet

Pe site-ul agentiei doar introduci suma dorita pentru depozit si apoi vei fi redirectionat catre Trustly, acolo unde trebuie sa introduci datele contului si sa finalizezi tranzactia.

Inregistreaza-te AICI la Unibet – bonus 300 RON!

Leave a Comment: