Cum îmi fac cont și cum pariez la Unibet în 2021

Afla totul despre procesul de inregistrare la Unibet. Daca ai ajuns in acest articol, atunci ma astept ca n-ai mai pariat pana acum la Unibet si vrei sa afli cum poti deschide cont si cum poti incepe sa plasezi bilete. Citeste cu atentie randurile urmatoare, in care iti voi oferi toate informatiile necesare despre inregistrarea la aceasta agentie si despre plasarea pariurilor.

De ce sa deschizi cont la Unibet?

Pentru ca este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din Romania in acest moment. Pe langa bonusul oferit la primul plasat, agentia pune la dispozitia jucatorilor o oferta de pariuri extrem de bogata, aplicatie pentru mobil, pariuri si streaming live, astfel ca te vei putea bucura de o experienta de pariere de cea mai buna calitate.

Cum te inregistrezi la Unibet?

In primul rand, da click pe acest link special. Se va deschide o fereastra de forma:

Dupa ce dai click pe "PROFITA ACUM!" completeaza informatiile cerute in formularul de inscriere, dupa cum urmeaza:

 • Prenume, Nume de familie - aici trebuie sa treci prenumele si numele de familie, exact cum apar ele in cartea de identitate
deschidere cont unibet
 • E-mail - trebuie sa scrii o adresa de e-mail valida, care iti apartine; aceasta este necesara pentru validarea contului, precum si pentru informarea asupra diferitelor oferte si bonusuri oferite de Unibet
e mail
 • Parola - trebuie sa scrii o parola pentru contul tau de jucator, care sa respecte indicatiile din imagine:
parola
 • Data nasterii - selectezi din fiecare camp datele corespunzatoare zilei, lunii si anului nasterii tale
data nasterii
 • CNP - introduci codul numeric personal format din 13 cifre din cartea de identitate
cnp
 • Gen - selectezi sexul "Masculin" sau "Feminin"
gen
 • Apesi pe butonul "Continuare" pentru a trece la urmatoarea sectiune de informatii:
continuare
 • Adresa - introduci adresa din cartea de identitate
adresa
 • Codul postal si orasul - cauti pe Google codul postal de la adresa furnizata si introduci orasul din cartea de identitate
codul postal si orasul
 • Tara - nu trebuie sa introduci nimic, este setat automat "Romania"
tara
 • Numarul de telefon mobil - introduci numarul tau de telefon
numarul de telefon mobil
 • Intrebare de securitate - alegi o intrebare din acea lista; acest lucru este necesar pentru recuperarea contului in cazul in care uiti datele de logare
intrebare de securitate
 • Raspunsul dvs. - furnizezi raspunsul la intrebarea de mai sus; ai grija sa dai un raspuns pe care sa-l tii minte cu usurinta
raspunsul dvs
 • Apesi din nou pe butonul "Continuare" pentru a ajunge la ultima parte a inregistrarii:
continuare
 • Acum trebuie doar sa bifezi ca esti de acord cu bonusul de bun-venit, apoi sa alegi daca vrei sa primesti bonusuri si oferte de la Unibet (iti recomand sa bifezi "Accept") si sa confirmi ca ai peste 18 ani impliniti:
finalizare inregistrare
 • Acum tot ce trebuie sa mai faci este sa apesi pe butonul "Inregistreaza-te" pentru a finaliza crearea contului:
inregistreaza te

Vei primi pe adresa de e-mail furnizata un mesaj de confirmare. Urmeaza instructiunile de acolo pentru a finaliza procedura de inregistrare la Unibet.

Cum plasezi un pariu simplu la Unibet?

Acum ca ai vazut cat de usor este sa creezi un cont de jucator ma gandesc ca vrei sa afli si cum poti sa plasezi primul pariu la aceasta agentie. Mai jos iti voi arata cum poti sa joci un bilet simplu, urmand sa-ti exemplific apoi si celelalte tipuri de bilete.

Pentru a ajunge pe pagina de pariuri sportive, trebuie sa dai click pe butonul "Pariuri" din meniul principal. In pagina nou deschisa, in meniul din partea stanga alegi sportul pe care vrei sa pariezi si apoi cauti evenimentul care te intereseaza (eu am ales de exemplu meciul de fotbal dintre Brazilia si Belgia si am dat click pe oferta de pariuri). 

Dupa ce ai gasit pariul dorit, tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai click pe cota respectiva, la fel ca in imaginea de mai jos:

bilet simplu la unibet

Vei observa ca in partea dreapta a paginii s-a creat deja biletul de pariuri care contine pronosticul selectat. Pentru a plasa acest bilet, trebuie doar sa introduci suma pe care vrei s-o pariezi si sa dai click pe "Plasati pariul":

pariu simplu la unibet

Cum plasezi un pariu multiplu la Unibet?

Este la fel de simplu ca la un pariu cu o singura selectie. Acum tot ce trebuie sa faci este sa selectezi ca mai sus toate cotele pronosticurilor pe care vrei sa mizezi. Eu de exemplu am selectat un numar de 3 pariuri si am creat acest bilet:

bilet multiplu la unibet

Introduci miza dorita in casuta corespunzatoare si dai click pe "Plasati pariul".

Cum plasezi un bilet sistem la Unibet?

Daca vrei sa plasezi un bilet sistem, dupa ce ai selectat toate pronosticurile, da click pe butonul "Sistem" din partea superioara a tichetului de pariere. Eu am selectat 4 pronosticuri, iar tichetul arata in felul urmator:

bilet sistem la unibet

Poti observa cu usurinta toate posibilitatile de bilet sistem. De asemenea, vei vedea si numarul total de combinatii ale acestora. De exemplu, daca introduci 50 RON in casuta "Duble" costul total al biletului va fi de 50x6=300 RON. Vei avea practic 6 bilete de cate 2 meciuri, plasate cu cate 50 RON fiecare, asta daca biletul tau va contine tot 4 pronosticuri.

Dupa ce te-ai decis asupra sistemului si a mizei da click pe "Plasati pariul", ca si in cazul celorlalte bilete.

Întrebări frecvente deschidere cont Unibet

Cum îți deschizi cont la Unibet?

Îți introduci câteva date personale și îți setezi câteva preferințe (legate de bonusuri, oferte, termeni și condiții etc.). După ce completezi datele necesare apeși butonul de înregistrare și asta este tot. Ca și sfat: nu te grăbi și consultă atent pașii pe care i-am specificat în articolul de mai sus, ca să fii sigur că nu greșești. Reține că poți să îți deschizi un singur cont la Unibet!

Cât timp durează înregistrarea la Unibet?

Câteva minute (2-3). Ca să nu pierzi timpul cu studierea formularului te invit să parcurgi rapid articolul de mai sus din care afli tot ce trebuie să știi despre procesul de înregistrare.

Există tutoriale video despre cum te înregistrezi la Unibet?

Da, chiar în articolul de mai sus. Pe lângă explicațiile text+foto, poți parcurge etapa de deschide cont la Unibet în paralel cu materialul video, astfel că îți va fi mult mai ușor să te înregistrezi și nu vei greși introducând datele tale.

Ce mai trebuie să faci după deschiderea contului?

Activarea contului și verificarea identității contului. Prima procedură se face prin confirmarea deschiderii contului (accesezi link-ul primit pe e-mail imediat după înregistrare). A doua procedură se face prin încărcarea pe site-ul operatorului a unor poze cu documentele solicitate. Aceasta este o etapă obligatoriu de parcurs în primele 30 de zile după înregistrare.

Leave a Comment: