Cum îmi fac cont și cum pariez la Unibet în 2021

Dacă ai ajuns în acest articol, atunci mă gândesc că n-ai mai pariat până acum la Unibet și vrei să afli cum poți deschide cont și cum poți începe să plasezi bilete. Citește cu atenție rândurile următoare, în care îți voi oferi toate informațiile necesare despre înregistrarea la această agenție și despre plasarea pariurilor.

Unibet cont nou și pariuri

1. De ce să deschizi cont la Unibet?

Pentru că Unibet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România. Pe lângă bonusul oferit la prima depunere, agenția pune la dispoziția clienților o ofertă de pariuri foarte bogată, aplicație pentru mobil, pariuri și streaming LIVE, pe unibet tv. Astfel te vei putea bucura de o experiență de pariere de cea mai bună calitate.

2. Cum te înregistrezi la Unibet?

În primul rând trebuie să dai click pe ACEST LINK SPECIAL. Se va deschide o pagină în care trebuie să dai click. După aceea se va încărca formularul de înregistrare, a cărui prime parte arată astfel:

unibet cont nou - formular înregistrare

Începi să completezi informațiile cerute în formularul de înscriere, după cum urmează:

 • Nume complet – aici trebuie să treci prenumele și numele de familie, exact cum apar ele în cartea de identitate.
unibet - nume complet
 • E-mail – trebuie să furnizezi o adresă de e-mail validă, care îți aparține; aceasta este necesară pentru validarea contului, precum și pentru informarea despre diferitele oferte și bonusuri Unibet.
unibet e-mail
 • Parola – scrie o parolă care să respecte indicațiile din imagine.
unibet - parolă
 • Data nașterii – selectezi din fiecare câmp datele corespunzătoare zilei, lunii și anului nașterii.
unibet - data nașterii
 • CNP – introduci Codul Numeric Personal, format din 13 cifre, din cartea de identitate. Nu are rost să introduci un cnp fals, deoarece nu vei trece de etapa verificării identității contului.
unibet - CNP
 • Gen – selectezi sexul “Masculin” sau “Feminin”.
Unibet - gen
 • Apeși pe butonul “Continuare” pentru a trece la următoarea secțiune de informații.
Unibet - Continuare
 • Adresa – introduci adresa din cartea de identitate.
Unibet - adresa
 • Codul poștal și orașul – cauți pe Google codul poștal de la adresa furnizată și introduci orașul din cartea de identitate.
Unibet - cod poștal
 • Țara – nu trebuie să introduci nimic, este setat automat “România”.
Unibet - țara
 • Numărul de telefon mobil – introduci numărul tău de telefon.
Unibet - numărul de telefon mobil
 • Întrebare de securitate – alegi o întrebare din acea listă; acest lucru este necesar pentru recuperarea contului în cazul în care uiți datele de logare.
Unibet - întrebare de securitate
 • Răspunsul dvs. – furnizezi răspunsul la întrebarea de mai sus; ai grijă să dai un răspuns pe care să-l ții minte cu ușurință.
Unibet - răspunsul
 • Apeși din nou pe butonul “Continuare” pentru a ajunge la ultima parte a înregistrării.
Unibet - Continuare
 • Acum trebuie doar să bifezi că ești de acord cu bonusul de bun-venit, apoi să alegi dacă vrei să primești bonusuri și oferte de la Unibet (îți recomand să bifezi “Accept”) și să confirmi că ai peste 18 ani împliniți:
Unibet termeni și condiții
 • Acum tot ce trebuie să mai faci este să apeși pe butonul “Înregistrează-te” pentru a finaliza crearea contului:
Unibet cont nou - înregistrează-te

Vei primi pe adresa de e-mail furnizată un mesaj de confirmare. Urmează instrucțiunile de acolo pentru a finaliza procedura de înregistrare la Unibet și unibet login. Dacă nu te descurci cu aceste instrucțiuni ne poți adresa orice întrebare în secțiunea de comentarii sau poți apela la serviciul de relații cu clienții din secțiunea unibet contact.

Vezi în video de mai jos cum te înregistrezi la Unibet direct din aplicația pentru telefonul mobil!

3. Cum pariezi la Unibet?

3.1 Cum plasezi un pariu simplu

Acum că ai văzut cât de ușor este să creezi cont mă gândesc că vrei să afli și cum poți să plasezi primul tău pariu la această agenție. Mai jos îți voi arăta cum poți să joci un bilet simplu, (chiar un uni bet :)), urmând să-ți exemplific apoi și celelalte tipuri de bilete.

Pentru a ajunge pe pagina de pariuri sportive trebuie să dai click pe butonul “Pariuri” din meniul principal. În pagina nou deschisă, în meniul din partea stângă alegi sportul pe care vrei să pariezi și apoi cauți evenimentul care te interesează.

Eu am ales de exemplu meciul de fotbal dintre Brazilia și Belgia și am dat click pe oferta de pariuri. După ce ai găsit pariul dorit, tot ceea ce trebuie să faci este să dai click pe cota respectivă, la fel ca în imaginea de mai jos.

Unibet pariuri - selectare pronostic

Vei observa că-n partea dreaptă jos a paginii s-a creat deja un bilet virtual de pariuri care conține pronosticul selectat. Pentru a plasa acest bilet trebuie doar să introduci suma dorită și să dai click pe “Plasați pariul“:

Unibet pariuri - bilet simplu

3.2 Cum plasezi un pariu multiplu

Să joci un bilet multiplu, precum biletul zilei, la Unibet este la fel de simplu ca la un pariu cu o singură selecție. Acum tot ce trebuie să faci este să selectezi ca mai sus toate cotele pe care vrei să mizezi. Eu, de exemplu, am selectat un număr de 3 pariuri și a fost creat acest bilet:

Unibet pariuri - bilet multiplu

Introduci miza dorită în căsuța corespunzătoare și dai click pe “Plasați pariul“.

3.3 Cum plasezi un bilet tip sistem

Dacă vrei să plasezi un bilet sistem, după ce ai selectat toate pronosticurile dă click pe butonul “Sistem” din partea superioară a biletului. Eu am selectat 4 pronosticuri, iar biletul arată-n felul următor:

Unibet pariuri - bilet sistem

Poți observa cu ușurință toate posibilitățile de bilet sistem. De asemenea, vei vedea și numărul total de combinații ale acestora. De exemplu, dacă introduci 50 RON în căsuța “Duble”, costul total al biletului va fi de 50×6=300 RON. Vei avea practic 6 bilete cu câte 2 pronosticuri, plasate cu câte 50 RON fiecare.

După ce te-ai decis asupra sistemului și a mizei dai click pe “Plasați pariul“, ca-n cazul celorlalte bilete. Intră acum pe unibet.com și deschide un cont!

Betano - casa de pariuri numarul 1 in RomaniaL1170664W000663 superbet logoL1160659W000328 public win logoL1172986W000768 L1160657W000330
100% pana la 500 RON 500 RON (primele 3 depuneri) 200% pana la 2000 RON + 500 Rotiri Gratuite 100% pana la 300 RON
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont

Leave a Comment:

Open

Close