Cum închid contul la Unibet?

Dacă te-ai hotărât să îți închizi contul de jucător de la Unibet, urmărește acest articol pentru a te informa cu privire la pașii pe care trebuie să îi urmezi. De asemenea, vei afla și cum te poți auto-exclude pentru o perioadă de timp stabilită.

Cum Inchid Contul La Unibet

Dacă consideri că ai probleme mari cu dependența de jocuri de noroc, sau nu vrei să mai ai cont activ la această casă de pariuri din alte motive personale, atunci poți opta pentru închiderea contului.

Cum închid contul la Unibet?

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți închide contul de jucător la Unibet:

  1. Loghează-te în cont.
  2. Dă click pe balanța contului aflată în partea dreaptă sus.
  3. Dă click pe „Contul meu”.
  4. După ce ai apăsat pe „Contul meu”, se va deschide o nouă pagină; pe pagina respectivă trebuie să dai click pe „Detaliile contului”.
  5. Din fereastra „Detaliile contului”, selectează secțiunea „Închidere cont”.

După ce ai realizat și acest pas, se va încărca o pagină pe care vor fi menționate implicațiile închiderii contului, după cum urmează:

  • nu vei mai putea să te loghezi în acest cont; de asemenea, nu vei putea deschide un alt cont folosind aceleași date.
  • toate bonusurile active din cont vor fi pierdute.
  • pariurile aflate în desfășurare vor fi stabilite după încheierea lor.
  • fondurile aflate în contul Unibet vor fi remise titularului de cont.
  • pentru redeschiderea contului de jucător Unibet trebuie trimis un e-mail la adresa [email protected]

După ce ai luat la cunoștință aceste implicații, îți poți închide contul de jucător Unibet.

O altă modalitate de a-ți închide contul Unibet este prin contactarea serviciului de asistență pentru clienți, telefonic sau prin e-mail, utilizând datele de contact puse la dispoziție în secțiunea „Obține ajutor” de pe site-ul agenției (www.unibet.ro/help).

IMPORTANT!

Dacă vrei doar să iei o pauză de la jocurile de noroc și pariuri, poți opta pentru serviciul de auto-excludere.

Cum mă auto-exclud la Unibet?

Pentru început, trebuie să te autentifici și să intri în „Contul meu”. Pasul următor constă în alegerea secțiunii „JOC RESPONSABIL”, iar după va trebui să selectezi secțiunea „Auto-excludere”.

Acum va trebui să alegi perioada de timp pentru care dorești să te auto-excluzi. Ai de ales între: 24 ore, 7 zile, o lună, 3 luni sau 6 luni.

Odată ce ai acceptat termenii și condițiile și ai confirmat auto-excluderea, vei fi deconectat din contul tău și nu te vei mai putea autentifica în cont până la finalul perioadei setate.

Notă! Este posibil ca pe perioada de inactivitate a contului să primești e-mail-uri promoționale. Dacă dorești să fii exclus de la acestea și să te dezabonezi, accesează secțiunea „Preferințe de contact”.

Leave a Comment: