Cum retrag banii de la Unibet în 2022

Dacă ai câștigat bani pentru prima dată la Unibet și nu știi cum să efectuezi o retragere, atunci te afli-n locul potrivit. În continuare-ți voi da toate detaliile despre retragerile de bani de la această agenție și vei vedea cât de simplu este să scoți câștigurile prin cele metodele de retragere disponibile-n acest moment.

Încasează 300 LEI

BONUS la înregistrare!

Oferta expiră în curând!

Cum retragi bani de la Unibet?

În primul rând trebuie să te loghezi în contul Unibet. Dai click pe butonul "Contul meu", selectezi apoi "Fonduri" și apeși pe "Retragere". Se va deschide o fereastră, ca-n imaginea de mai jos:

retragere bani de la unibet

Acolo vei putea observa balanța contului, precum și banii bonus (dacă ai). De asemenea, în partea de jos vei vedea cele 3 modalități de plată disponibile. Dintre acestea va trebui s-o alegi pe cea preferată sau pe cea disponibilă.

Retragerea minimă la Unibet

În functie de metoda de plată există anumite limite minime la toate casele de pariuri. La Unibet doar la retragerile pe card și prin Skrill avem o astfel de limită, și anume:

  • Retragere pe card, Skrill  - minim 65 RON.
  • Transfer bancar - nu există limită de retragere.

Nu vei putea efectua o retragere de la Unibet dacă n-ai contul verificat. Verificarea contului este obligatorie prin lege și trebuie finalizată-n cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri.

Ține cont că-n cazul în care ai un bonus în cont și soliciți o retragere vei pierde fondurile bonus! Sfatul meu este să îndeplinești condițiile de rulaj și apoi să retragi banii, pentru a profita din plin de acel bonus.

Te sfatuiesc ca in cazul in care care planuiesti sa retragi bani prin metoda transferului bancar, orienteaza-te in materie de comisioane bancare si vezi care e banca cu cel mai mic comision de retragere.

Cum retragi banii pe card de la Unibet?

Este foarte simplu să soliciți o retragere pe cardul bancar. Tot ceea ce trebuie să faci este să introduci suma dorită și să confirmi retragerea. Banii vor intra pe card în cel mult 3 zile lucrătoare.

Cum retragi bani de la Unibet prin transfer bancar?

Retragerea prin transfer bancar este similară celei pe card. Banii vor ajunge tot în 1-3 zile lucrătoare, doar că atunci când soliciți o retragere prin această metodă vei avea de completat mai multe secțiuni, după cum urmează:

  • Țara contului bancar - selectezi România.
  • Nume bancă - introduci numele băncii la care ai contul deschis.
  • Nume cont - numele deținătorului contului bancar. ATENȚIE! Trebuie să fie identic cu cel de la Unibet.
  • Numărul de cont - introduci numărul contului tău bancar.
  • BIC (ID SWIFT) - cauți pe Google codul SWIFT al băncii la care ai cont.
  • IBAN - daca nu găsești acest cod (îl ai sigur pe extrasul de cont sau în contul online) poți suna la bancă și-l vei obține foarte ușor.
  • Suma - specifici suma dorită pentru retragere.

Cum retragi bani prin Skrill de la Unibet?

Cea mai rapidă metodă de retragere este reprezentată de Skrill. Dacă alegi să retragi bani în acest portofel electronic, atunci aceștia vor ajunge la tine în cel mult 12 ore de la solicitare.

În cazul în care întâmpini orice fel de dificultate în retragerea banilor de la Unibet ai la dispoziție serviciul de live chat al agenției, acolo unde vei primi ajutor în cel mai scurt timp.

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply