Caută
Close this search box.

Unibet păreri și recenzii

pareri si discutii unibet

Unibet este una dintre casele de pariuri de top din Romania la momentul actual. Ea ofera clientilor noi 300 RON la inregistrare.

 

Unibet pariuri aduce constant imbunatatiri pe partea tehnica si acest lucru a facut-o sa primeasca diverse premii internationale de-a lungul anului.

Pareri despre Unibet preluate de la diversi pariori

Ne poti scrie si tu despre experienta avuta de tine cu Unibet. Legat de opiniile postate de pariori pe diverse site-uri de profil tine cont ca acestea sunt in general negative.

Foarte putini vin si lauda un anumit produs sau serviciu, dar cand este vorba sa critice este ingramadeala. Acest lucu se intampla si in viata de zi cu zi.

Rating:
( voturi)
4 RECENZII
ADAUGĂ RECENZIE
g30rg3_bibux
13/04/2023 18:29
Pariez la Unibet in special datorita ofertei de pariuri asiatice – handicapul asiatic ajustabil si pietele asiatice pe goluri sunt de foarte mare ajutor.
In privinta pariurilor live cred totusi ca ar trebui introduse si pariuri pe cartonase, deoarece la multe meciuri importante am observat ca nu exista
PHRobertMoldovan
13/04/2023 18:28
Imi place ca sunt multe oferte pt clienti, in special “cresteri de profit” la bilete multiple. Eu unul am primit si destul de multe pariuri gratuite, deci in privinta ofertelor eu zic ca Unibet este una dintre cele mai bune agentii online
...
Mihai91Cosma
13/04/2023 18:27
au pariuri bune
Siteul e varza se blocheaza constant. Nici aplicatia nu e mai buna si imi apare de multe ori ca au mentenanta programata... Tre sa schimbe ceva
nospheratool
13/04/2023 18:25
Am facut o retragere pe card si cred ca in mai putin de 24 de ore aveam banii in cont. Se misca foarte rapid cand vine vorba de retrageri.

Parerea mea despre Unibet

Personal ma declar foarte multumit de Unibet. Are o oferta cu pariuri pe handicapuri asiatice vasta atat pre-meci cat si live. Cotele sunt printre cele mai bune de pe piata, iar retragerile ajung in cont foarte rapid.

 

Sunt multumit de asemenea si de modul in care se misca site-ul si aplicatia pentrru mobil. Este foarte usor sa te loghezi in aplicatie si sa iti selectezi pariurile.

Discuții și recenzii Unibet - FAQ

Cu siguranță, da. Clienții operatorului sunt mulțumiți de oferta Unibet, agenția are promoții atractive și îți pune la dispoziție toate serviciile necesare pentru a putea paria în cele mai bune condiții.

Unibet are un bonus de bun venit mai mic, dar în ceea ce privește cotele este de multe ori peste Betano. Așadar, depinde de fiecare jucător ce preferă.

Unibet este în topul celor mai bune case de pariuri online. Nu este pe primul loc, însă cert e că nu se apropie nici de coada clasamentului. Stă foarte bine la piețele de pariuri, streaming sau accesibilitate, dar mai este loc de îmbunătățiri în ceea ce privește valoarea bonusului la înregistrare.

Se declară foarte mulțumiți. Aici poți combina mai multe pariuri pe același eveniment, poți alege să joci pe linii asiatice, poți paria pe cartonașe, număr de offside-uri sau posesie și multe alte piețe de pariere care nu există la alte agenții mai slab cotate

În articolul de mai sus găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți face o idee dacă merită să joci la Unibet sau nu. Faptul că Unibet e casa de pariuri cu cei mai mulți clienți în România la ora actuală reprezintă un argument puternic în favoarea acestui operator.