Pontul zilei propus de Lavinia – 18 Septembrie 2021

Meciul din Olanda 2 ne-a adus multe goluri, exact asa cum ne asteptam, iar pontul nostru a fost castigator ! Sper sa mergem perfect pana la finalul saptamanii, deoarece oferta este una foarte bogata si trebuie doar sa alegem cu grija !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Salernitana – Atalanta

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Salernitana si Atalanta, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din Italia: Serie A !

Salernitana are un start de sezon asa cum multi se asteptau: 0 puncte in primele 3 etape si un golaveraj dezastruos. In prima etapa au facut o figura cat de cat buna, reusind sa marcheze doua goluri pe terenul celor de la Bologna, dar rezultatul final a fost unul negativ. Apoi au urmat meciurile cu Roma si Torino, ambele pierdute cu acelasi scor: 4-0. Echipa nu a primit prea multe intariri in aceasta vara, iar cele care au fost facute nu au confirmat deloc. Mi se pare ca nivelul lor a ramas unul de Serie B, doar ca si-au pierdut si curajul. Cred ca in aceasta seara vor reusi sa marcheze un gol, dar nu cred ca vor scoate prea multe.

De cealalta parte, Atalanta vine dupa un meci greu in Champions League cu Villarreal. Italienii au reusit sa obtina un punct important din acea deplasare, iar astazi trebuie sa puna mare accent pe campionat. Atalanta a inceput destul de modest acest sezon, obtinand doar 4 puncte in primele 3 etape. Dupa o victorie in prima etapa cu Torino si un egal acasa cu Bologna, a urmat o infrangere surprinzatoare: 1:2 cu Fiorentina. Astazi nu au voie sa greseasca, dar pentru siguranta noastra mergem pe varianta Peste 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 18.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!