Aplicatie Unibet – Cum descarci si cum instalezi apk pentru mobil in 2021

Vrei sa pariezi oriunde te-ai afla direct de pe mobilul tau fara sa mai fie nevoie de fiecare data sa accesezi site-ul web al casei de pariuri? Atunci iti recomand sa citesti acest articol, pentru a vedea cat de simplu e sa descarci in telefonul tau pe Android aplicatia Unibet.

P.S. Unibet se afla pe lista de case de pariuri online UK, asadar si romanii de aici pot parcurge acelasi proces.

Unibet apk descărcare și instalare

Cum descarci aplicatia Unibet pentru Android!

Cum spuneam si mai sus, sa descarci si sa instalezi aplicatia Unibet pentru pariuri in dispozitivul tau pe Android este foarte simplu.

Primul pas este sa intri in browser-ul telefonului pe unibet.ro. In meniu da click pe cele 3 liniute verticale si se va deschide in partea stanga o coloana precum cea din imagine.

unibet site mobil

Acolo trebuie sa dai click pe “Aplicatii“, moment in care iti va fi incarcata pagina cu aplicatii Unibet, loc de unde poti descarca si aplicatia Pariuri Sportive Unibet dand pur si simplu pe imaginea asociata ei.

Unibet apk

In pagina nou-deschisa da click pe Descarca (13MB) si va incepe descarcarea aplicatiei. Dupa ce descarcarea s-a incheiat vei putea vedea fisierul UnibetSpoorts.apk (14.60 MB).

unibet apk download

Dupa ce ai dat click pe fisier se va deschide o pagina precum cea de mai jos, unde nu trebuie decat sa dai click pe “Instalare“.

unibet apk instalare

In cateva momente aplicatia Unibet a fost instalata si nu mai trebuie decat sa dai click pe “Deschide” pentru a incepe sa pariezi chiar de acum la Unibet de pe mobil.

Deschide cont AICI la Unibet pentru a paria de pe mobil!

Întrebări frecvente aplicație Unibet

Există aplicație Unibet pentru Android și iOS?

Da. Indiferent ce sistem de operare are telefonul tău, vei putea descărca și instala aplicația Unibet fără probleme.

De ce nu găsesc aplicația Unibet în Google Play?

Magazinul Google Play nu permite prezența aplicațiilor asociate cu jocurile de noroc în magazin. Tot din acest motiv, pentru descărcarea aplicației va trebui să bifezi în setările telefonului căsuța de ”Surse necunoscute” și să urmezi exact pașii descriși în articolul de mai sus.

Este sigur să instalez fișierul UnibetSports.apk?

Da, poți deschide fără probleme fișierul respectiv, astfel instalându-se practic aplicația pe care ai descărcat-o în telefon.

Pot paria de pe telefon dacă nu instalez aplicația?

Da, poți paria aproape la fel de bine și din browser-ul telefonului mobil ca și din aplicație. E adevărat că experiența nu va fi la același nivel calitativ, însă chiar și așa beneficiezi de pariuri plasate rapid și navigare foarte bună.

Leave a Comment: