Unibet apk download

descarca aplicatia unibet

Dacă vrei să pariezi oriunde te-ai afla direct de pe mobilul tău, îți recomand să citești acest articol despre procesul Unibet apk download!

Încasează 300 LEI

BONUS la înregistrare

Important! Merită menționat că Unibet se află pe lista de case de pariuri online UK, așadar, și românii de aici pot parcurge același proces.

Unibet Android apk download

Cum spuneam și mai sus, să descarci și să instalezi aplicația Unibet pentru pariuri în dispozitivul tău pe Android este foarte simplu.

 

Primul pas este sa intri în browser-ul telefonului pe unibet.ro. În meniu dă click pe cele 3 liniuțe verticale și se va deschide în partea stângă o coloană precum cea din imagine.

unibet site mobil

Acolo trebuie să dai click pe „Aplicații„, moment în care îți va fi încărcată pagina cu aplicația Unibet, loc de unde poți descărca și Unibet apk dând pur și simplu click pe imaginea asociată ei.

Unibet apk

Acum vei fi redirecționat în Google Play, la Unibet app (vezi imaginea de mai jos).

Apasă butonul Instalează”, așteaptă să se descarce, iar mai apoi apasă pe „Deschide” și bucură-te de această aplicație Unibet.

Totuși, există posibilitatea ca după ce intri în „Aplicații” și apeși pe imaginea aferentă „Pariuri Sportive Unibet”, să nu te redirecționeze direct în Google Play pentru a descărca aplicația.

 

În această situație, se va deschide o nouă pagină; dă click pe Descarcă (13MB) și va începe descărcarea aplicației. După ce descărcarea s-a încheiat, vei putea vedea fișierul UnibetSpoorts.apk (14.60 MB).

unibet apk download

După ce ai dat click pe fișier, se va deschide o pagină precum cea de mai jos, unde nu trebuie decât să dai click pe „Instalare„.

unibet apk instalare

În câteva momente aplicația Unibet a fost instalată și nu mai trebuie decât să dai click pe „Deschide” pentru a începe să pariezi chiar de acum la Unibet de pe mobil.

Întrebări frecvente despre Unibet app

Da. Indiferent ce sistem de operare are telefonul tău, vei putea descărca și instala aplicația Unibet fără probleme.

Magazinul Google Play nu permite prezența aplicațiilor asociate cu jocurile de noroc în magazin. Tot din acest motiv, pentru descărcarea aplicației va trebui să bifezi în setările telefonului căsuța de ”Surse necunoscute” și să urmezi exact pașii descriși în articolul de mai sus.

Da, poți deschide fără probleme fișierul respectiv, astfel instalându-se practic aplicația pe care ai descărcat-o în telefon.

Da, poți paria aproape la fel de bine și din browser-ul telefonului mobil ca și din aplicație. E adevărat că experiența nu va fi la același nivel calitativ, însă chiar și așa beneficiezi de pariuri plasate rapid și navigare foarte bună.