UTA – CFR Cluj ponturi pariuri 06.03.2021

Uta Arad Cfr Cluj Ponturi Pariuri

UTA Arad va primi sambata seara vizita lui CFR Cluj intr-un duel din etapa a 26-a a Ligii 1. Confruntarea are loc pe Stadionul Francis Neuman si va incepe de la ora 21:30.

Uta Arad Cfr Cluj Ponturi Pariuri

La acest duel m-am gandit sa va ofer un pont la Betfair. Daca vrei sa-ti deschizi cont aici gasesti in articolul Cum imi fac cont la Betfair ghidul pas cu pas cu ce ai de facut. Mai multe detalii despre pronosticul meu va ofer dupa ce va prezint cateva informatii utile despre meci.

UTA.

Are un sezon bun tinand cont ca a revenit in Liga 1 dupa o pauza de 12 ani. Inaintea acestei etape ocupa locul sapte si se afla la doar trei puncte de play-off. E greu de crezut totusi ca va urca in top 6, avand un program dificil in finalul de sezon regular.

E intr-o forma buna si e neinvinsa de cinci etape. In runda trecuta a avut o prestatie buna la Medias si s-a impus cu 2-1. Sufera in continuare atunci cand vine vorba de meciurile de acasa, acolo unde a batut-o doar pe Chindia.

Pe Francisc Neuman are o prestatie catastrofala mai ales in atac. In ultimele sase partide disputate acolo a reusit sa inscrie in total doar doua goluri, ceea ce e foarte putin pentru o echipa cu pretentii de play-off.

CFR Cluj.

In etapa trecuta a facut un meci foarte bun si a invins-o clar pe FC Arges, cu 5-0. A legat doua victorii consecutive, iar in ultimele trei partide n-a luat niciun gol. E clasata pe locul doi, fiind la egalitate de puncte cu FCSB.

Se prezinta excelent din punct de vedere defensiv si a incasat pana acum doar 12 goluri. Practic media este mai mica de 0.5 goluri luate pe intalnire. Joaca excelent in deplasare, acolo unde a castigat noua din precedentele zece partide jucate.

A suferit doar trei esecuri pana acum, fiind invinsa o singura data de catre o echipa pozitionata pe loc de play-off. La momentul de fata pare a fi in pole-position in lupta pentru titlu, fiind o grupare ce arata constanta in evolutii.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

UTA (3-5-2): Balauru – Peteleu, Erico, Ilie, Shlyakov – Vorobjovas, Albu – Antal, Roger, Rusu – Petre.

CFR Cluj (4-3-3): Balgradean – Camora, Vinicius, Burca, Susic – Gidea, Bordeianu, Deac – Costache, Debeljuh, Chipciu.

Absenti.

  • UTA: Albu, Iacob (incerti), Benga.
  • CFR Cluj: Omrani, Burca.

Istoric Confruntari Directe.

  • UTA a produs o mare surpriza in tur si s-a impus cu 1-0.
  • A fost singurul meci direct oficial din ultimul deceniu.

Ponturi pariuri UTA – CFR Cluj – DBook.

Sunt de parere ca UTA poate produce o alta surpriza sambata seara, la fel cum a facut-o in tur. Nu mizez pe echipa gazda la un rezultat de 1X2, ci doar pe faptul ca va inscrie macar un gol.

UTA si-a facut un atac foarte bun, iar in fata are jucatori precum Hora, Antal, Petre sau Roger. Imbunatatirile se vad si in cifre, reusind sa inscrie gol in cinci din ultimele sase meciuri oficiale jucate.

In etapa trecuta jocul la constructie a fost unul foarte bun pentru UTA, care in prima repriza si-a creat foarte multe ocazii mari de a inscrie gol. CFR e clar o echipa mai buna, care insa poate fi surprinsa de entuziasmul atacului aradean.

Cota pentru un gol marcat de UTA mi se pare excelenta. Profit de aceasta si va ofer astfel unul dintre cele mai bune ponturi la pariuri pe goluri de sambata.

Pronostic UTA – CFR Cluj UTA peste 0.5 goluri – 1.83!