Cum joc primul pariu la WinBet

Dacă ți-ai făcut cont la WinBet și ai depus bani, cu siguranță dorești să afli și cum joci primul pariu la Winbet, mai ales că el îți aduce și un bonus de 250 RON! Află din acest articol cum pariezi bilete simple, multiple și în sistem.

AICI ai 450 LEI cashback la primul pariu!

Oferta expiră în curând!

 

Cum Joci Primul Pariu La Winbet

1. Cum selectezi pronosticurile?

După ce te-ai logat, primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a plasa primul pariu la casa de pariuri online WinBet este de a alege un pronostic de la un meci din oferta de pariuri. Iată cum trebuie să procedezi.

În partea de sus a paginii sunt mai multe categorii, printre care și categoria Sport. Selectezi această categorie și după aceea trebuie să alegi sportul pe care vrei să pariezi. În cazul meu, am ales Fotbal.

Selectând sportul pe care vrei să pariezi, va apărea în zona centrală a paginii lista cu țările. Alegi țara, iar mai apoi competiția.

Eu am ales Anglia, iar, dat fiind faptul că este selectat meniul Astăzi, mi-au apărut două competiții: FA Cup și Championship (vezi imaginea de mai jos).

Acum trebuie să te decizi asupra unui meci pe care vrei să pariezi. Din oferta prezentată anterior, eu am selectat meciul Everton – Tottenham.

După cum poți observa în imaginea următoare, am ales pronosticul 2, iar fundalul de la cota de sub acest pronostic a devenit portocaliu. De asemenea, pontul ales apare acum și în partea dreaptă a paginii, la secțiunea BILET.

2. Cum plasez primul pariu la WinBet?

După ce te-ai hotărât în privința pronosticului și l-ai selectat pentru a fi adăugat pe bilet, acum trebuie să te decizi asupra opțiunilor de pariere. Mai jos îți voi prezenta informațiile necesare de la fiecare opțiune în parte.

2.1 Primul pariu la Winbet – Bilet simplu

Dacă dorești să joci un singur pronostic pe bilet, adică un bilet simplu, nu îți rămâne decât să introduci suma pe care vrei să o pariezi la pronosticul selectat și după aceea să apeși butonul cu fundal portocaliu „PARIAZĂ ACUM”.

În cazul meu, am mizat doar pe pronosticul 2 solist la partida Everton – Totttenham, la o miză de 5 RON.

2.2 Primul pariu multiplu la WinBet

Pentru un pariu multiplu, trebuie să adaugi minimum 2 pronosticuri pe bilet, după cum se poate vedea în exemplul de mai jos.

După ce ai adăugat pronosticurile mai trebuie doar să introduci suma pe care vrei să o pariezi și să apeși butonul ”PARIAZĂ ACUM”.

2.3 Bilet în sistem la WinBet – cum se joacă

Biletul tip sistem presupune împărțirea mizei la numărul total de combinații alese.

Pentru a juca un bilet în sistem la WinBet, pentru prima dată trebuie să selectezi opțiunea Sistem, din partea dreaptă-sus a biletului.

În imaginea de mai jos am adăugat 5 ponturi pe bilet. Selectând opțiunea „Sistem”, sub aceste ponturi apar automat 5 tipuri de combinație: 1/5, 2/5, 3/5, 4/5 și 5/5. De menționat faptul că pot fi selectate mai multe combinații (inclusiv toate).

Acum, să presupunem că vreau să joc sistem 2/5 cu o miză totală de 20 RON. Asta înseamnă că sunt 10 combinații posibile, miza totală de 20 RON împărțindu-se la cele 10 combinații. Astfel, se poate spune că avem 10 bilete cu o miză de 2 RON pentru fiecare.

PRECIZARE! La casa de pariuri online WinBet NU pot fi jucate bilete în sistem cu baze. Cu toate acestea, cotele valoroase îți pot aduce profit consistent jucând bilete simple, multiple sau în sistem fără baze.

Nu uita că la primul pariu necâștigător la Winbet încasezi până la 250 RON datorită promoției Sport 50% Cashback!

Leave a Comment: