Retragere bani la Winbet

Cum faci o retragere de bani la Winbet? Află din rândurile de mai jos ce pași ai de urmat ca să scoți câștigurile obținute de pe contul tău.

AICI ai 450 LEI cashback la primul pariu!

Oferta expiră în curând!

 

Retragere bani Winbet

Winbet retragere bani – pas cu pas.

Primul lucru pe care îl ai de făcut când vrei să efectuezi la Winbet retrageri de bani este să intri pe winbet.ro și să te loghezi în contul tău.

Mai apoi, în partea dreaptă-sus a ecranului vei găsi lângă balanța contului o iconiță de profil. Dă click pe ea. Din meniul care se deschide trebuie să selectezi Retragere.

Retrageri Winbet

În continuare îți va apărea o fereastră de tipul celei din imaginea de mai jos.

Cum Retragi Bani La Winbet

Observăm că în partea stângă îți apare inclusiv balanța de retragere, pentru a ști în fiecare moment câți bani ai disponibili pentru retrageri la Winbet.

Metode de plată pentru retrageri sunt: card bancar, Skrill, cash sau Neteller.

Esențial ca să poți scoate banii de la case de pariuri online este să ai contul verificat. Fără parcurgerea acestui proces nu vei putea să efectuezi retrageri.

Dacă ai contul verificat, tot ce îți rămâne de făcut este să scrii suma pe care dorești să o retragi și să completezi datele solicitate. Apasă apoi pe butonul ”RETRAGERE”, iar banii sunt în drum spre tine!

Ce impozit plătesc pentru o retragere Winbet?

Pentru orice retragere de bani impozitul îți va fi reținut la sursă, adică operatorul Winbet îți va opri suma pe care o datorezi ca și impozit din câștigul tău.

Orice retragere mai mică de 66.750 RON va fi impozitată cu 1% din valoarea retragerii.

Leave a Comment: