AS Roma – Lazio ponturi pariuri 15.05.2021

roma - lazio - pronosticuri pariuri 15052021

Pe Stadio Olimpico va avea loc meciul dintre AS Roma si Lazio in etapa cu numarul 37 din Serie A. Meciul se va juca sambata de la ora 21:45 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.50 la agentia de pariuri sportive online 888Sport!

roma - lazio - pronosticuri pariuri 15052021

AS Roma.

A pierdut ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Inter, partida terminandu-se cu scorul de 3-1.

Se afla locul 7 in Serie A si are 58 de puncte dupa 36 de partide desfasurate. A marcat in 9 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Gazdele se descurca foarte bine pe teren propiu, pierzand numai 3 partide din ultimele 20 jucate pe Stadio Olimpico.

Cu doar o victorie din ultimele 5 partide jucate in campionat, Roma este de departe de a fi intr-o forma buna.

Lazio.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva Parmei, partida terminandu-se cu scorul de 1-0.

Se afla pe locul 6 in Serie A si are 67 de puncte dupa 35 de partide desfasurate. A marcat in 8 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Doua infrangeri si trei victorii in ultimele 5 partide jucate in campionat ne arata cat de inconsistenta este Lazio in acest sezon de Serie A.

Pentru oaspeti, ultimele 10 partide desfasurate in deplasare au fost fie victorie fie infrangere. Din pacate pentru Lazio, echipa a pierdut 7 din ultimele 10 deplasari, castigand doar 3.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

AS Roma (4-2-3-1): Fuzato; Karsdorp, Mancini, Kumbulla, Santon; Cristante, Darboe; Pedro, Pellegrini, Mkhitaryan; Mayoral.

Lazio (3-5-2): Reina; Marusic, Acerbi, Radu; Lazzari, Parolo, Leiva, Alberto, Fares; Correa, Immobile.

Absenti:

AS Roma: Smalling, Fazio, Diawara, Calafiori, Veretout, Spinazzola.

Lazio: Savic.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu victoria lui Lazio cu scorul de 3-0.

Ultimele 5 din 5 intalniri dintre cele doua echipe desfasurate pe terenul celor de la AS Roma s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri AS Roma – Lazio – MRRazvan.

In acest meci am sa aleg un pronostic perfect pentru biletul zilei cota mare.

Desi a ajuns pana in semi-finale in Europa League, rezultatele din campionatul intern, fie ele pozitive pana la finalul campionatului, nu o mai ajuta pe Roma sa se califice in competitia din care au ajuns aproape pana in finala.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Fortuna. In articolul cum imi fac cont la 888sport gasesti mai multe informatii.

Lazio mai are sanse matematice sa se califice in grupele Ligii Campionilor dar avand in vedere ca 6 puncte o distanteaza de locul 4, cel mai probabil echipa va participa in Europa League sezonul urmator.

In aceasta confruntare ma astept la un meci deschis si la fel cum echipele ne-au obisnuit din meciurile precedente, la o partida in care ambele adversare vor inscrie asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic AS Roma Lazio GG – Cota 1.50!