Astra – „U” Craiova ponturi pariuri 18.01.2021

Astra Giurgiu si Universitatea Craiova se vor infrunta luni seara in cadrul rundei a 17-a din Romania Liga 1. Intalnirea va avea loc cu incepere de la ora 20.00 pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Meciul poate fi urmarit pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport.

Astra Giurgiu.

Gazdele acestei intalniri ocupa locul 12 in Liga 1 dupa 16 etape cu 16 puncte castigate, unul singur in plus fata de ultima clasata Politehnica Iasi.

Vine dupa un esec 3-0 pe terenul liderului FCSB, asta in ciuda faptului ca pana in minutul 77 scorul era egal 0-0, insa ros albastrii s-au dezlantuit pe final prin dubla lui Florin Tanase si reusita lui Denis Man.

Pe teren propriu a castigat doar doua meciuri in actualul sezon 3-0 cu Gaz Metan Medias si 4-0 in fata Poltehnicii Iasi, 4 infrangeri si doua remize sunt celelalte rezultate obtinute.

„U” Craiova.

Oltenii pierd teren in lupta pentru titlu, FCSB are deja avans de 4 puncte, de asemenea CFR Cluj a trecut in fata sa cu un punct avans inaintea acestei etape.

Echipa pregatita in prezent de Corneliu Papura nu inscrie de 3 partide; 0-2 cu FCSB, 0-0 in deplasarea de la CFR Cluj si 0-0 acasa in compania lui Sepsi Sfantu Gheorghe.

Leii au insa un parcurs foarte bun in deplasare unde nu au mai pierdut in campionat din luna martie a anului trecut, atunci FCSB reusea sa ii invinga.

Oaspetii au in continuare a doua defensiva din Liga 1 cu doar 9 goluri incasate, insa atacul este unul foarte slab cu doar 19 reusite, poate fi incercat pe biletul zilei azi un pronostic sub 3.5 goluri.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Astra (4-3-3): Lazar – Bruno, Gaman, Graovac, Sousa – Gheorghe, Canadjija, Crepulja – Stahl, Budescu, Gheorghe.

„U” Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vladoiu, Constantin, Balasa, Bancu – Mateiu, Ofosu, Nistor – Bairam, Mamut, Ivan.

Vezi aici toate cotele pentru Astra – „U” Craiova!

Absenti.

Astra: nu sunt.

„U” Craiova: Alexandru Cicaldau – incert; Vasile Constantin, Ovidiu Bic – infectati Covid 19; Vladimir Screciu – suspendat; Elvir Koljic – accidentat.

Istoric confruntari directe.

Universitatea Craiova a castigat 5 din precedentele 6 intalniri directe, Astra Giurgiu avand la randul sau un succes.

Ponturi pariuri Astra – „U” Craiova – Lily84.

Astra Giurgiu s-a aparat destul de bine in fata celor de la FCSB, insa rezultatul de egalitate s-a mentinut si in mare masura din cauza impreciziei atacantilor ros albastrii.

Oltenii au un bilant excelent in fata giurgiuvenilor, 5 victorii in anterioarele 6 meciuri directe, iar sezonul actual sunt neinvinsi in deplasare cumuland 6 victorii si doua remize.

Echipa vizitatoare are o defensiva foarte sigura, a doua a campionatului, iar pe Stadionul Marin Anastasovici a castigat doua din precedentele trei intalniri directe.

Pronostic Astra – ‘U' Craiova: victorie Universitatea Craiova cota 2.20

Pariaza pontul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Iti recomand sa citesti si urmatorul articol cu sfaturi despre „Cum sa castigi la pariuri”!