Caută
Close this search box.

Barcelona – Levante ponturi pariuri 26.09.2021

barcelona levante ponturi pariuri

Neinvinsa in continuare in La Liga, Barcelona cauta un nou succes pe teren propriu in aceasta dupa-amiaza contra liliecilor de la Levante, partida ce isi are start-ul pe Camp Nou de la ora 17:15. Este o confruntare din care catalanii nu au voie sa nu plece cu toate cele 3 puncte, pregatindu-ti un pariu in cota de 2,05 pe care il poti gasi in avancronica de mai jos.

barcelona levante ponturi pariuri

Barcelona.

Trupa lui Ronald Koeman face eforturi disperate in aceasta perioada pentru a se ridica la nivelul asteptarilor, dar iata ca rezultatele intarzie sa apara pentru clubul catalan care este intr-o reconstructie totala dupa plecarea lui Messi.

Cu 9 puncte dupa 5 etape, Barcelona ocupa locul 8 in La Liga, inregistrand pana acum 2 victorii si 3 egaluri, fiind neinvinsa asa cum am afirmat in intro-ul de mai sus.

Din pacate, moralul catalanilor este in continua scadere dupa 2 remize consecutive in fata unor adversari pe care in mod normal ar fi trebuit sa ii invinga. Vorbim asadar de un egal, scor 1-1 in fata Granadei pe teren propriu, Araujo aducand un punct in-extremis in minutul 90.

A doua remiza a avut loc la Cadiz unde catalanii nu au reusit sa se apropie decat de doua ori de poarta galbenilor, fiind intr-adevar o problema majora pe care antrenorul olandez trebuie sa o rezolve rapid.

Levante.

Aflata la polul opus in clasament, formatia din Valencia este fara victorie dupa 6 jocuri in La Liga si are nevoie rapida de puncte pentru a nu cadea inca din aceasta perioada in zona rosie a Primerei Division.

Antrenata de la margine de spaniolul Lopez, Levante vine dupa 3 remize si doua infrangeri in ultimele 5 jocuri, fiind preocupata mai mult de obtinerea punctelor decat sa riste vreun prim succes in acest sezon.

Spun acest lucru deoarece a intalnit adversari precum Elche (1-1) sau Rayo Vallecano (1-1), formatie proaspat promovata in primul esalon, si era de asteptat ca echipa lui Lopez sa atace toate cele 3 puncte.

Nu a avut parte nici de sansa in multe momente insa infrangerea din runda precedenta de acasa cu Celta Vigo (0-2), a confirmat problemele majore din spatiul defensiv. Dupa 6 jocuri, Levante are un golaveraj de 6 la 9, avand a treia cea mai slaba aparare din La Liga.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Mingueza, Araujo, Pique, Dest; Gavi, Busquets, Roberto; Coutinho, L de Jong, Memphis

Levante (4-3-3): Fernandez; Miramon, Duarte, Mustafi, Clerc; De Frutos, Martinez, Radoja, Melero; Marti, Morales

Absenti.

Barcelona: De Jong, Dembele, Pedri

Levante: –

Istoric Confruntări Directe

Conform ultimelor trei jocuri directe de pe Camp Nou, Barcelona nu a depasit niciodata borna de 2 goluri si cred ca acest scenariu se va repeta si in aceasta seara. Totusi, a adunat nu mai putin de 16 victorii consecutive, fiind victima preferata pentru De Jong&Co.

Pariaza cele mai interesante ponturi Spania La Liga la Getsbet unde bookmakerii ti-au pregatit o cota de 3.65 pentru o victorie a Barcelonei la un singur gol diferenta.

Ponturi pariuri Barcelona – Levante -> Andrew.

Fara victorie de doua jocuri si un bilant absolut impecabil in fata liliecilor, cred ca trupa lui Koeman va risca macar odata toate cele 3 puncte, mai ales acum cand ii va avea din nou pe fani alaturi. Am pariat acest pronostic la Getsbet, profitand de o cota excelenta de 2.05.

Barcelona nu se regaseste de doua runde si are nevoie de un succes pentru a reintra din nou in graziile fanilor. Intr-adevar, jocul lasa de dorit, mai ales dupa deplasarea de la Cadiz, insa Puig&Co cred ca pot gasi inspiratia necesara pentru a castiga chiar si la un singur gol diferenta.

Levante traverseaza si ea o perioada destul de grea si nu cred ca va ajunge sa bifeze primul succes tocmai pe terenul Barcelonei. Totusi, o vad in stare sa marcheze asa cum a facut-o in duelul cu Real Madrid, dar problemele din defensiva s-ar putea sa fie taxate de Depay care vrea sa ajunga la cota 3 in tricoul catalan.

Pronostic Barcelona – Levante:1&3+ – 2.05