Cod bonus la Winmasters în 2020

Ai nevoie de cod bonus la Winmasters pentru a profita de oferta de bun venit? Citește în continuare și vei primi răspunsul la această întrebare!

cod bonus la winmasters

Trebuie să folosesc un anumit cod bonus la Winmasters?

NU este nevoie să scrii vreun cod bonus pentru a primi bonusul! Pentru a deschide cont la Winmasters dă click aici. După aceea efectuează o primă depunere cu o valoare de cel puțin 75 RON.

În acest moment ești calificat pentru un bonus de 110% din valoarea depunerii, până la 550 RON.

Bonusul Winmasters va intra treptat în contul tău sub forma unor pariuri gratuite (free beturi). Pe parcurs ce rulezi bonusul contul tău va fi creditat cu 5 freebeturi: primul de 30% din valoarea depunerii, iar următoarele 4 de 20% din suma depusă inițial.

Foarte important de reținut este că pentru a efectua rulajul depunerii poți paria pe absolut orice cotă vrei, inclusiv pe cote de 1.01!

Ai la dispoziție 60 de zile pentru a efectua rulajul complet.

De ce să joci la Winmasters?

Motivele sunt multiple, dar îți voi enumera doar câteva dintre ele, care ar trebui să fie suficiente ca să te convingă să pariezi aici:

  • poți juca ponturi de pe telefonul mobil în cele mai bune condiții, cu ajutorul aplicației de pariuri disponibilă pentru Android și iOS
  • ai la îndemână cele mai importante funcții pentru un parior desăvârșit: cash out, streaming live pentru cele mai tari evenimente și o platformă de pariere live de cea mai bună calitate
  • ai bonus de până la 60% la pariurile multiple + alte oferte atractive, precum: Pulse Bet, Pariuri Plus, Creează-ți propriul pariu sau Banii înapoi la 0-0.

Toate aceste motive, combinate cu bonusul de până la 550 RON la înregistrare fac din acest operator o casă de pariuri de top.

Deschide cont AICI la Winmasters pentru a primi bonusul de până la 550 RON!

Leave a Comment: