Biletul Zilei Cota 2 06.03.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 06.03.2021 –  Dupa trei verzi consecutive ieri am pierdut un bilet frumos „grazie” celor de la Sepsi, care nu au fost in stare sa dea un gol, Astazi m-am hotarit pentru trei partide din Romania, Italia si Danemarca, confruntari unde asteptam goluri pentru a reusi a 4-a Cota 2 verde si astfel sa crestem „zestrea” de unitati. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 06.03.2021

Ponturi pariuri Univ. Craiova – Botosani (ora 14:30)

O partida interesanta si in care ambele formatii vor cauta sa invinga pentru a fi in grafic cu obiectivele propuse. Pe de o parte gazdele nu-si permit pasi gresiti, pentru a nu se mari decalajul fata de CFR si FCSB, care este deja de 7 puncte, iar moldovenii nu vor sa aiba emotii cu pozitia pentru playoff, in acest moment avind doar patru puncte avans de aradeni, locul 7.

Desi ultimele sase jocuri oficiale ale Craiovei au fost la final de 0-1 goluri astazi ma astept sa avem parte de cel putin doua, in conditiile in care ambele echipe vor juca la victorie.

De asemenea, ultimele sase jocuri pe tren propriu s-au incheiat in intervalul 0-2 goluri. Insa asa cum mentionam, colaborat cu declaratia antrenorului oaspetilor,Marius Croitoru, care a afirmat ca vine sa joace la victorie, ma astept la o confruntare deschisa intre cele doua formatii si sa „vedem” goluri.

Mai ales ca la oaspeti revin in teren si cei doi mijlocasi, Ongenda și Tîrcoveanu, suspendati la jocul contra celor de la FCSB.

La gazde o lista mai lunga cu probleme, Screciu, Ofosu, Bălașa, Acka sunt accidentați, M. Roman este indisponibil iar atacantul bosniac Koljici incert.

La general avem 20 de confruntari intre cele doua, raportul victoriilor fiind destul de strins, 9-7 in favoarea Craiovei. Ultimul succes oltean l-am consemnat acum aproape o luna in urma, pe 11 februarie, atunci cind Craiova a castigat cu 1-0 in Moldova, in optimile Cupei.

Pont: 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Esbjerg – F.Amager (ora 15:00)

Un meci din liga secunda daneza in care ambele formatii au un procent de peste 60% la jocurile lor in care s-au marcat minim trei goluri.

Gazdele pe pozitia secunda, dar la opt puncte de Viborg, au asigurata prezenta in playofful pentru promovare, in timp ce oaspetii sunt mult mai motivati, in lupta cu Fredericia si Koge, pentru a reusi sa ramina in zona primelor sase locuri.

Esjberg are un bilant de 13-9, in cele noua meciuri de pe teren propriu, in timp ce Amager in deplasare au 15-12, tot in noua dispute. In aceste conditii avem toate premisele pentru cel putin doua goluri, varianta mai safe, si sanse foarte bune pentru GG in jocul de azi.

In lupta marcatorilor la oaspeti danezul Munksgaard K., 10 reusite, este motivat in a inscrie pentru a tine aproape de liderul Gronning S., de la Viborg, care are 12 reusite.

La Esjberg cel mai eficace este atacantul finlandez Kauko J care a inscris de 7 ori pina acum.

Pont: 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Udinese – Sassuolo (ora 19:00)

„Zebrele” vin acasa dupa ce runda trecuta au fost la cateva secunde de a produce surpriza ultimei runde, au condus cu 1-0 la Milan pina in minutul 97 cind au fost egalate din penalty.

Clasate pe locul 11, la noua puncte distanta de zona retogradarii gazdele sunt lipsite momentan de griji, dar si oaspetii si-au diminuat sansele de a prinde Europa, fiind in acest moment la opt puncte de zona Europa League.

Ambele ehipe cu ceva probleme azi, la gazde Pusetto și Jajalo sunt accidentați, iar Forestieri și Deloufeu sunt incerti. La Sassuolo lista este mai lunga, Vlad Chiriches fiind incert iar Romagna, Bourabia și Boga sunt accidentati.

Pina acum 15 confruntari intre cele doua, raportul victoriilor fiind usor favorabil friulanilor, 6-4, alte cinci fiind remize, ultima oara in tur pe Mapei Stadium fiind 0-0.

Pont: 2-5 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

06.03

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !