Cu PariuriPlus meciul este în mâinile tale la Winmasters

În acest articol o să-ți prezint funcția PariuriPlus de la Winmasters. Cu ajutorul acesteia ai șansa să editezi un bilet deja plasat, adăugând alte pariuri pe biletul respectiv. În loc să plasezi un bilet nou ai ocazia să adaugi una sau mai multe opțiuni pe biletul deja existent. Poți folosi această opțiune atâta timp cât pariurile deschise au opțiunea CashOut.

Deschide cont AICI la Winmasters – ai bonus până la 550 RON la prima depunere!

PariuriPlus la Winmasters

Trebuie să ții cont că noua miză va fi egală cu suma provenită din cashout la momentul adăugării. Nu poți edita valoarea mizei, iar alegerile ințtiale vor fi adăugate cu valorile lor actuale. Imediat ce noua miză este pusă-n aplicare prin PariuriPlus pariul deschis inițial va fi încasat, iar suma de lichidare este utilizată pentru plasarea pariului editat. Opțiunea te scutește de perioada de timp pe care ai pierde-o să faci operațiunile respective.

Pentru a folosi această opțiune trebuie să urmezi doar 3 pași simpli, astfel:

 1. Selectezi evenimentul pe care dorești să-l adaugi în rublica Pariuri Deschise și apeși pe butonul “Alegeți un pariu pentru a-l edita”.
 2. Alegi un pariu deschis valid și apeși pe butonul “Adaugă la acest pariu”.
 3. Plasezi noul pariu.

Înainte de a folosi funcția Pariuri Plus de la Winmasters este bine să te uiți și peste termenii și condițiile de mai jos:

 • Miza pariului modificat va fi egală cu valoarea cashout-ului, iar pariul modificat va fi plasat la cotele disponibile în momentul utilizării funcției PariuriPlus.
 • Atunci când selectezi funcția PariuriPlus și adaugi selecții biletului de pariuri nu poți adăuga noi selecții până când nu finalizezi PariuriPlus și plasezi un nou pariu sau ieși din modalitatea de editare.
 • Atunci când selectezi funcția PariuriPlus pariul deschis selectat va fi subiectul unui cashout și noul pariu multiplu creat include selecția suplimentară de pariuri aleasă utilizând funcția.
 • Selecțiile adăugate în noul pariu plasat, utilizând funcția PariuriPlus, sunt jucate la cotele disponibile în momentul editării.
 • Poți să alegi doar un pariu deschis care să satisfacă criteriul eligibilității, cu care să combini noile selecții adăugate pe bilet.
 • În cazul în care valoarea cashout-ului a fost schimbată după ce ai selectat un pariu deschis eligibil, dar înainte să plasezi noul pariu, îți va apărea că operațiunea nu poate fi finalizată și trebuie anulată. În acest caz, pariului inițial nu i se face cashout și pariul nou nu este plasat.
 • În situația în care una sau mai multe selecții din pariul deschis utilizat pentru PariuriPlus se stabilesc, acestea vor fi eliminate din noul pariu.
 • Funcția este disponibilă numai dacă ai pariuri deschise cu opțiunea Cashout disponibilă în momentul adăugării de noi selecții pe bilet.
 • Funcția este disponibilă numai dacă selecțiile adăugate la biletul de pariere pot fi combinate cu pariurile deschise care au disponibilă funcția Cashout pentru a contribui la eligibilitatea unui pariu multiplu.
 • Funcția PariuriPlus este disponibilă numai dacă valoarea Cashout-ului pariurilor deschise care pot fi combinate cu selecția adăugată deja pe biletul de pariere este mai mare decât valoarea pariului minim al noului pariu multiplu.
 • Dacă alegi să folosești un pariu gratuit (freebet) pentru noile selecții adăugate pe bilet sau să plasezi pariuri Each-Way (EW) opțiunea nu va fi disponibilă.
 • În cazul unor evenimente în care pariurile deschise eligibile pentru PariuriPlus sunt suspendate, anulate sau cotele se schimbă în așa fel încât Cashout-ul nu este disponibil, aceste pariuri deschise devin indisponibile pentru combinarea cu selecțiile nou adăugate.
 • PariuriPlus este disponibil numai pentru pariurile simple nestabilite și / sau combinate (cu excepția celor în sistem) pentru care opțiunea Cashout este disponibilă și unde cel puțin una dintre selecții n-a fost stabilită ( „pariu deschis eligibil“).
 • Funcția este disponibilă numai în cazul în care valoarea pariului deschis eligibil este egală sau mai mare cu suma minimă pentru plasarea unui pariu nou a noului pariu combinat care ar fi creat prin adăugarea noii selecții prin intermediul PariuriPlus.
 • În cazul în care una sau mai multe selecții din pariul deschis eligibil au fost deja stabilite, aceste selecții stabilite nu vor fi incluse în noul pariu.

Pariază AICI la Winmasters mai ușor cu PariuriPlus!

Leave a Comment: