Cum depun bani la Winmasters in 2021

Vrei sa afli cum poti efectua o depunere de bani la Winmasters? Te afli in locul potrivit, deoarece in continuare vei gasi toate informatiile necesare legate de tranzactiile la aceasta casa de pariuri online. Vei vedea care sunt metodele de plata disponibile, cat dureaza o depunere, dar si daca exista taxe pentru acestea.

Winmasters depunere bani

Cum depun bani la Winmasters?

In primul rand logheaza-te in contul de jucator de la acest operator, sau daca nu ai unul, foloseste-te de butonul de mai sus pentru a te inregistra.

Vei observa apoi in partea dreapta sus a paginii butonul “Depunere“. Da click pe acesta si se va deschide o fereastra cu toate metodele de plata disponibile, ca in imaginea de mai jos:

Winmasters metode depunere bani

Depunerea minima, taxe si timpi de procesare

In tabelul urmator poti observa usor care este depunerea minima in functie de metoda de plata aleasa, care sunt taxele percepute de agentie, dar si in cat timp vei avea banii in contul de pariuri:

Metoda de plata

Comision

Suma minima

Timp procesare

Card bancar

0

40 RON

instantaneu

Skrill/Neteller

0

40 RON

instantaneu

Paysafecard

0

40 RON

instantaneu

Dupa cum vezi, indiferent de metoda pe care o preferi, comisionul agentiei este 0, suma minima ce poate fi depusa este de 40 RON, iar banii vor ajunge instant in contul tau de pariuri.

Cum depui folosind cardul bancar

Cea mai des utilizata metoda de depunere la Winmasters este evident cardul bancar. Este foarte usor sa-ti alimentezi contul prin aceasta metoda. Selectezi din meniul afisat cardul bancar, introduci suma dorita si apesi butonul “Depunere“. Se va incarca apoi o pagina de felul urmator:

Winmasters depunere bani cu cardul

Aici trebuie sa introduci datele cardului, dupa cum urmeaza:

  • Numele titularului – scrie numele afisat pe fata cardului; trebuie sa fie acelasi ca numele folosit la inregistrarea pe Winmasters.
  • Numar de card – scrie numarul cardului bancar.
  • Luna/An – selecteaza luna si anul de expirare al cardului.
  • CVV2 – scrie codul de securitate al cardului, format din ultimele 3 cifre de pe spatele acestuia.

La final apesi din noul butonul “Depunere” si asta este tot!

Depunerea prin Skrill/Neteller la Winmasters

Cele doua portofele electronice folosite de pariori n-aveau cum sa lipseasca dintre metodele de depunere de la aceasta agentie.

Pentru a depune folosind Skrill, selecteaza mai intai aceasta metoda de plata, introdu suma dorita si adresa de e-mail a contului Skrill. Apasa pe butonul “Depunere“, iar apoi vei fi redirectionat catre site-ul Skrill pentru confirmarea tranzactiei.

Winmasters depunere bani SkrillWinmasters depunere bani Neteller

Depunerea prin Neteller este foare asemanatoare, singurul lucru care difera este faptul ca in aceasta situatie trebuie sa introduci si contul de securitate al contului tau. Apesi “Depunere”, confirmi tranzactia si asta este tot. Banii vor fi creditati instant in contul tau Winmasters.

Cum depui bani cu Paysafecard la Winmasters

Ultima metoda de depunere disponibila este Paysafecard. Dupa ce selectezi aceasta optiune trebuie sa introduci suma dorita si sa apesi pe butonul “Depunere“. Vei fi redirectionat catre site-ul Paysafecard, acolo unde va trebui sa te loghezi in cont si sa confirmi tranzactia.

Winmasters depunere bani Paysafecard

Pariază AICI la Winmasters – ai bonus pana la 550 RON!

Leave a Comment: