Farul – Mioveni ponturi pariuri 26.09.2021

farul mioveni ponturi pariuri

Duminica, runda a 10-a a Ligii 1 din Romania, ne propune partida dintre Farul Constanta, echipa lui Gheorghe Hagi si nou-promovata CS Mioveni.

Partida se va disputa pe stadionul Viitorul din Ovidiu, incepand cu ora 15:30, fiind transmisa pe canalele Look Sport, Telekom Sport si Digi Sport.

farul mioveni ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri 888Sport!

Farul Constanta

Farul Constanta este clasata pe locul 7, adunand in cele 9 etape scurse de pana acum 15 puncte, cu 12 goluri marcate si 4 incasate. O victorie ar urca-o pe loc de play-off, avand sansa chiar sa incheie runda pe locul 3.

Echipa lui Gheorghe Hagi are cea mai buna aparare din campionat, incasand doar 4 goluri, din care 2 chiar in meciul trecut, in infrangerea surprinzatoare, 2-0 de pe terenul Chindiei Targoviste. Au mai fost invinsi doar de campioana CFR in acest sezon, un 1-0 la Cluj.

Au alternat victoriile cu remizele si cele doua infrangeri, nereusind inca sa lege 2 victorii consecutive pana in aceasta etapa.

In saptamana precedenta acestui meci, au fost eliminati din Cupa Romaniei, de Sepsi Sf. Gheorghe, intr-un meci pierdut acasa cu 1-0.

CS Mioveni

CS Mioveni arata ca o echipa care nu va avea probleme in evitarea retrogradarii in acest sezon, asta daca va continua in acelasi stil si ambitie in jocul practicat. Ocupa locul 11 in clasament, cu 10 puncte, avand marcate 5 goluri si 11 incasate.

In ultimele etape merg foarte slab, avand doua infrangeri la rand 0-1 acasa cu CS Mioveni si 4-0 in deplasare la Voluntari. Au reusit in cele 9 etape scurse de pana acum sa castige 3 partide, toate la limita, cu echipa de nivelul lor, Sepsi, Dinamo si U Craiova 1948.

Saptamana precedenta au disputat si un meci in Cupa Romaniei, fiind eliminati acasa, dupa loviturile de departajare de Rapid.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Farul (4-3-3): Aioani – Dussaut, Larie, Ghita, Boboc – Artean, Purece, Romario – Ganea, Jefte, Pitu

CS Mioveni (3-4-3): Ducan – Garutti, Scarlatache, Iacob – Radescu, Veres, Dumitriu, Serbanica – Rusu, Cristea, Buziuc

Absenti

Farul:

CS Mioveni:

Istoric confruntari directe

Cele doua echipe s-au intalnit in luna iunie intr-un meci amical, castigat de Farul cu scorul de 1-0.

Intalnirile din sezonul trecut de Liga a 2-a nu sunt concludente, intrucat Farul a promovat in urma fuziunii cu Viitorul Constanta, schimbandu-si radical fata.

Farul – CS Mioveni ponturi pariuri – Paul0722

Pentru a paria toate meciurile din Romania, accesati rubrica pronosticuri Liga 1!

Farul este favorita clara a acestei confruntari, avand in vedere parcursul de pana acum din campionat cat si valoarea lotului. Revenirea pe banca tehnica a lui Gheorghe Hagi a revigorat jocul echipei si a redat valoarea necesara.

CS Mioveni a arata ca poate pune probleme oricarui adversar, desi a pierdut confruntarile cu echipele puternice. In deplasare, CS Mioveni a castigat doua partide, avand o evolutie mult mai convingatoare in meciurile din deplasare.

O sa merg in aceasta partida pe o victorie a gazdelor, fiind echipa mult mai buna si cu pretentii pentru calificarea in play-off.

Pronostic Farul – CS Mioveni: 1 si peste 1.5 goluri – Cota 2.02!