Juventus – Lazio ponturi pariuri 06.03.2021

juventus - lazio ponturi pariuri

Sambata avem un derby la Torino, in runda cu numarul 26 din Serie A. Juventus primeste vizita lui Lazio, intr-o partida in care eu o sa pariez la goluri.

Confruntarea va incepe la ora 21.45, iar in acest articol gasesti pontul jucat de mine.

Juventus.

Campioana are un sezon neasteptat de greu si iata ca acum se gaseste abia pe ultima treapta a podiumului in Serie A. Distanta fata de liderul Inter este de 7 puncte, una foarte mare in opinia mea.

Juventus a pierdut doar 3 partide in cele 24 de etape. Bilantul sau pana acum este 14/7/3. Apararea este cea mai buna din campionat, cu toate ca in acest compartiment au fost accidentari multe pe timpul sezonului.

Etapa trecuta a castigat usor acasa cu Spezia, meci incheiat 3-0. Are 9 victorii din cele 12 jocuri pe teren propriu in Serie A si poti pune pariuri pe ea la Netbet, una dintre acele case de pariuri cu bonus pariu fara risc la inregistrare.

Lazio.

Romanii stau slab in clasament, abia pe locul 7. Nu si-au gasit deloc ritmul in acest sezon de Serie A si va fi greu sa ocupe la final locurile de Liga Campionilor.

Lazio a pierdut 2 din ultimele 3 meciuri de campionat. Etapa trecuta a fost invinsa fara gol marcat la Bologna, meci incheiat 0-2. Bilantul sau pana acum este 13/4/7.

Are infrangeri in ultimele 2 deplasari de campionat. Sunt probleme mari pe faza de aparare si a incasat deja 32 de goluri in Serie A.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Juventus (3-4-1-2) : Szczesny; Danilo, Demiral, Alex Sandro; Chiesa, Bentancur, Rabiot, Bernardeschi; Ramsey; Kulusevski, Cristiano Ronaldo.

Lazio (3-5-2) : Reina; Patric, Hoedt, Acerbi; Marusic, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic; Immobile, Correa.

Absenti.

Juventus : Cuadrado, Arthur, Bonucci, Chiellini, Dybala, Frabotta.

Lazio : Luiz Felipe, Radu, Lazzari.

Istoric Confruntări Directe.

Meciul tur a fost unul de GG, incheiat 1-1. Juventus are un singur succes in ultimele 4 dispute cu Lazio. Mai trebuie sa stii ca ultimele 5 jocuri directe au avut gol de ambele parti.

Ponturi pariuri Juventus – Lazio -> Monik.

Aceste echipe fac de obicei meciuri frumoase cand se intalnesc si asa cred ca va fi si de aceasta data, cand ambele au mare nevoie de victorie pentru ca stau prost in clasament. Ar trebui sa se joace deschis, cel putin pana una dintre ele va deschide scorul. In aceste conditii, intervalul 2-4 goluri marcate ar trebui sa fi profitabil.

Ultimele 6 partide directe intre Juve si Lazio au avut intre 2 si 4 reusite. La fel si precedentele 4 meciuri jucate de Juventus, punand la socoteala si disputa cu Porto. Nu ar trebui totusi sa se marcheze peste interval, pentru ca torinezii au cea mai buna aparare din Serie A si nu fac scoruri mari.

Pronostic Juventus – Lazio : Interval 2-4 goluri – Cota 1.66