La Winmasters îți creezi singur pariurile în 2021!

  • 28 august 2019
  • / By Bmg

Casa de pariuri Winmasters te-a obișnuit în ultimul timp cu o mulțime de oferte promoționale, atât pentru clienții noi, cât și pentru cei deja existenți. Una dintre surprize este cea pe care ți-o voi prezenta în continuare.

Winmasters pariuri de la utilizatori

Probabil ți s-a întâmplat și ție să ai în minte un pariu destul de ciudat, dar cu șanse mari de reușită, care însă nu l-ai regăsit în oferta caselor de pariuri. Acum ai posibilitatea de a solicita crearea acelui pariu, iar operatorul ți-l va pune la dispoziție. Așadar, poți paria acum tot ce-ți trece prin minte.

Winmasters îți oferă posibilitatea de a paria pe orice dorești. La acest operator îți creezi singur pariurile!

Cum funcționează?

  • Intră-n contul Winmasters (click aici pentru a deschide cont nou).
  • Trimite un email pe adresa [email protected] cu propunerea ta de pariu, iar bookmakerii îți vor crea cota și-ți vor publica pariul pe site, în rubrica special creată “Pariuri de la utilizatori” din secțiunea “Sporturi”.

Propunerile de pariu trebuie trimise prin email cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea evenimentului respectiv. După ce ai solicitat pariul o să primești un email de confirmare.

Mai trebuie să știi că aceste cote special create sunt valabile doar pentru parierea pre-meci. De asemenea, este foarte important de precizat că opțiunea CashOut nu este disponibilă pentru aceste pariuri. În cazul în care un astfel de pariu va fi închis cu CashOut atunci acesta va fi anulat și considerat ca fiind nul.

Pariază ACUM la Winmasters! Ai până la 550 RON bonus la prima depunere!

Leave a Comment: