Pont Sakkari – Kontaveit – WTA Ostrava – 26.09.2021

sakkari vs kontaveit

Ediția cu numărul 2 a turneului WTA de la Ostrava ne aduce finala dintre Maria Sakkari și Anett Kontaveit. Dacă Maria era cotată cu șansa a 4-a la câștigarea competiției, Anett nu se afla printre favorite. Va fi o finală extrem de atractivă, bookmakerii oferind cote aproximativ egale, astfel că merită urmărită în direct pe unul din canalele DigiSport.

ponturi pariuri sakkari vs kontaveit

Maria Sakkari

Aflată la cea mai bună clasare a carierei în clasamentul WTA (locul 12), Sakkari a participat și anul trecut, fiind eliminată în semifinale.

La ediția din acest an, jucătoarea din Grecia a reușit să le elimine pe Ostapenko, Martincova și Swiatek, impunându-se de fiecare dată la o diferență de minim 4 game-uri.

Maria a confirmat seria excelentă din ultima vreme. având în vedere că a venit în Cehia după semifinala de la US Open.

Anett Kontaveit

Cea care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în primul tur, Anett, a participat și ea anul trecut la Ostrava, însă nu a reușit să treacă de faza optimilor de finală.

Cîrstea, Badosa, Bencic și Kvitova n-au reușit să-i facă față estoniencei, care a dominat toate cele 4 partide de la un capăt la celălalt.

La fel ca și adversara sa din finală, Kontaveit trece printr-o formă foarte bună, cu turneu câștigat la Cleveland și un tur 3 la US Open.

Întâlniri directe

Un număr record de 10 întâlniri directe au avut loc până acum între Maria și Anett.

Scorul în acest moment este 6-4 pentru Sakkari, care s-a impus ultima dată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, scor 7-5, 6-2.

Pronostic Sakkari – Kontaveit

Se anunță o finală destul de echilibrată, însă eu cred că cea care va reuși să câștige primul set, se va impune și în cel de-al doilea.

Sakkari a jucat 3 meciuri la Ostrava, iar Kontaveit 4 și niciuna n-a pierdut vreun set până acum.

Mai mult decât atât, în 9 din cele 10 înfruntări directe, nu a fost nevoie de set decisiv pentru a se stabili câștigătoarea!

Nici anul trecut n-a fost nevoie de al treilea set pentru finala de la Ostrava, astfel că sper să se repete același scenariu și în 2021.