Winmasters – cum descarci si cum instalezi aplicatia pentru mobil in 2021

Vrei sa afli cum descarci si cum instalezi aplicatia Winmasters pentru pariuri pe mobil? Atunci ai nimerit in locul potrivit deoarece dupa ce vei citi acest lucru instalarea aplicatiei nu va mai avea vreo necunoscuta.

Winmasters apk descărcare

Bonus Winmasters pentru clientii noi

In prima parte a articolului vreau sa-ti prezint bonusul ”de bun venit” acordat de Winmasters, iar apoi afli despre Winmasters – cum descarci si cum instalezi aplicatia.

Ai parte de 100% din prima depunere, până la 500 RON!

Winmasters iti ofera un bonus cu 10% mai mare decât prima depunere pe care o efectuezi! Ai 60 de zile la dispozitie pentru a rula sumele, iar partea cea mai bună este că poți face rulajul pe cele mai mici cote posibile: 1.01!

Vezi: Top case de pariuri mobile

Descarcarea aplicatiei Winmasters pe Android

Pentru a descarca aplicatia Winmasters daca ai un dispozitiv pe Android urmeaza pasi:

  1. Intra de pe mobil pe winmasters.ro si-ti va aparea sus mesaj cu aplicatia (vezi imaginea de mai sus).
  2. Da click pe “Descarca” si aplicatia se va descarca imediat.
  3. Gasesti aplicatia intre fisierele descarcate cu denumirea Application-winmasterRO-release-1.3.3-16.apk (dimensiune 7.49 MB).
  4. Da click pe “Instalati” si instalarea va incepe (daca este prima data cand instalezi o aplicatie din sursa externa iti va cere permisiunea sa instalezi aplicatii din surse externe)

Acum ai in telefon aplicatia Winmasters pentru pariuri si poti incepe sa joci ponturi pariuri oriunde te-ai afla direct de pe telefonul tau mobil.

Inregistreaza-te AICI la Winmasters si ia bonusul de pana la 500 RON!

Leave a Comment: