Descărcare Aplicație Winner Bet (Tutorial)

aplicatia winner

Acest articol este un ghid de descărcare a aplicației Winner Bet, atât pentru utilizatorii cu telefon Android, cât și pentru cei cu telefon iOS!

500 RON Bonus

Oferit de Cea Mai Bună Casă!

Winner este foarte conștient de importanța de a avea aplicații dedicate pentru clienții care joacă de pe telefonul mobil. Drept urmare, are o aplicație mobilă dedicată pentru Android și IOS care le oferă pariorilor posibilitatea de a paria pe o gamă extinsă de sporturi, de a-și testa norocul într-un cazinou online sau de a interacționa cu dealerii reali în secțiunea de cazinou live.

Din acest motiv, am decis să fac un tutorial pas cu pas despre cum poți să descarci aplicația Winner pe dispozitivele mobile.

1. Winner Aplicație Android

În anul 2021 Google a eliminat restricțiile pentru aplicațiile de pariuri, astfel că poți descărca aplicația Winner simplu și rapid direct din magazinul oficial de aplicații Android.

 1. Intră în Magazin Play de pe dispozitivul tău cu Android
 2. Caută aplicația Winner și apasă pe butonul Instalează
 3. După ce s-a încheiat procesul de instalare, deschide aplicația și conectează-te folosind parola și adresa de email existente.

2. Cum descarc aplicația Winner pentru dispozitivele cu iOS

Pentru utilizatorii Apple Winner a dezvoltat, de asemenea, o aplicație mobilă dedicată, care oferă aceeași experiență excepțională de pariuri online ca și aplicația Android, cu posibilități de pariuri sportive, cazinou online, cazinou live și pariuri la loterie.

 1. Deschide magazinul de aplicații AppStore;
 2. Căută aplicația Winner și apasă pe butonul de Instalare;
 3. După instalare deschide aplicația și conectează-te folosind parola și adresa de email existente.

aplicatia winner

3. Winner pariuri din aplicație

Plasarea unui pariu prin intermediul aplicației mobile Winner este un proces destul de simplu. Urmează pașii de mai jos și vei putea plasa pariuri în aplicația Winner.

 1. Intră în aplicația Winner și autentifică-te în contul de joc;
 2. Alegeți evenimentul și selectează un pariu;
 3. Selecția aleasă va fi adăugată pe talonul de pariuri, care se află în partea de jos a aplicației;
 4. Poți adăuga mai multe selecții pe talonul de pariuri pentru a face un pariu combinat sau poți paria pe un singur eveniment;
 5. Introdu suma pe care vrei să o mizezi pe selecțiile alese;
 6. Ultimul pas este să apeși pe butonul „Plasează biletul online”.

winner pariuri de pe mobil

4. FAQ – Întrebări frecvente aplicație Winner Bet

Există vreun risc dacă descarc aplicația Winner?

 • Atât timp cât descarci aplicația Winner din magazinele oficiale de aplicații nu există niciun risc, care să implice securitatea și funcționarea dispozitivului tău cu Android sau IOS.

Erori ale aplicației Winner. Ce pot face?

 • Pentru a preveni eventuale erori ai grijă ca aplicația winner să fie actualizată la zi, iar dacă problemele persistă contactează serviciul clienții Winner, unde mai mult ca sigur vei găsi o rezolvare la problema ta.

Pot juca de pe telefon fără aplicație?

 • Da, vei putea juca de pe telefonul mobil dacă accesezi site-ul direct din browserul telefonului tău.