Zenit – Juventus ponturi pariuri 20.10.2021

zenit juventus ponturi pariuri

Gazprom Arena din Saint Petersburg va gazdui miercuri seara cu incepere de la ora 22.00 partida de fotbal dintre Zenit si Juventus Torino. Oaspetii vin cu un moral excelent in Rusia si pot obtine o victorie care le poate asigura inca de pe acum calificarea. Intalnirea poate fi urmarita pe Digi Sport 3, Look Sport si Telekom Sport.

zenit juventus ponturi pariuri

Zenit

Campioana Rusiei are 3 puncte in aceasta grupa, daca in primul meci a pierdut la limita 1-0 pe terenul lui Chelsea Londra, in urmatorul a zdrobit-o acasa pe Malmo, 4-0.

A avut un start destul de bun si in competitia interna unde este liderul la zi, dar in ultimele doua runde a suferit doua esecuri, primele din aceasta stagiune in toate competitiile.

Singurele formatii care au reusit anul acesta sa o infranga acasa au fost Sochi in Premier League si Arsenal Tula in Cupa Rusiei. De remarcat ca a reusit sa inscrie in fiecare joc de acasa din acest an, biletul zilei cota 2 poate fi inspirat de la piata de goluri.

Juventus

Oaspetii au avut un debut destul de dificil de sezon, in Serie A dupa 4 etape nu aveau nicio victorie, infrangeri cu Empoli si Napoli, respectiv remize in fata lui AC Milan si Udinese.

Piemontezii vin acum insa dupa 5 victorii consecutive, 4 in campionatul intern si una in grupele Champions League, in ultimele 3 jocuri nu au incasat gol.

Juventus a inscris in fiecare deplasare a acestui sezon, indiferent de competitie, de altfel in doar 3 jocuri de pe teren strian din 2021 nu a marcat, la Atalanta, Napoli si Inter, toate 3 in sezonul precedent de Serie A.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Zenit (3-4-3): Kerzhakov – Barrios, Chistyakov, Rakitskyi – Sutormin, Kuzyaev, Wendel, Santos – Malcom, Azmoun, Claudinho.

Juventus (4-3-3): Szczesny – Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Sandro – Chiesa, Bentancur, Locatelli, Bernardeschi – Morata, Kean.

Vezi aici toate cotele pentru Zenit – Juventus!

Absenti.

Zenit:  Magomed Ozdoev – accidentat.

Juventus: Matthijs De Ligt, Paulo Dybala – accidentati; Adrien Rabiot – Covid19.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-au infruntat ultima data tot in grupele Champions League in anul 2008. Juventus a castigat partida de pe teren propriu, in Rusia meciul terminandu-se la egalitate.

Ponturi pariuri Zenit – Juventus Lily84.

Zenit va incerca sa dea o replica buna unei adversare net superioare, dar nu o vad capabila sa si reuseasca, totusi Juventus ar putea trata mai lejer meciul din Rusia.

Zebrele au deja 6 puncte si doua jocuri acasa cu Zenit si Malmo, este greu de crezut ca pot rata calificarea, miza este insa mult mai mare in Serie A unde se va da o lupta teribila pentru Top 4.

In campionatul intern o asteapta weekend-ul acesta duelul cu Inter de pe Giuseppe Meazza, apoi va da piept cu Sassuolo, doua jocuri dificile, Maximiliano Allegri ar putea menaja cativa jucatori importanti.

Un lucru e cert, Juventus indiferent de formula de start sau modificarile ulterioare nu va pierde, este o echipa bine organizata cu suficiente resurse, un motiv in plus pentru Publicwin sa o considere totusi favorita.

Pronostic Zenit – Juventus: Juventus egal pariul se ramburseaza cota 1.65