Caută
Close this search box.

Juventus – Sampdoria ponturi pariuri 26.09.2021

juventus sampdoria ponturi pariuri

Juventus o intalneste pe Sampdoria in etapa cu numarul 6 din acest sezon de Serie A. Meciul se va juca duminica de la ora 13:30 pe Allianz Stadium. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.85 la agentia de pariuri sportive online Maxbet!

juventus sampdoria ponturi pariuri

Juventus.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Spezia meciul terminandu-se cu scorul de 3-2, obtinand astfel prima victorie din acest sezon de Serie A.

Juventus are cel mai prost start de sezon din istorie si plecarea lui Cristiano Ronaldo are inca un impact imens asupra echipei. „Batrana Doamna” se misca incet si a obtinut doua remize, doua infrangeri si o singura victorie dupa primele 5 partide jucate.

Gazdele se descurca relativ bine pe teren propiu, echipa a pierdut numai 2 din ultimele 9 partide jucate. Au marcat in 7 din ultimele 10 meciuri jucate pe teren propiu in toate competitiile.

Sampdoria.

A pierdut ultima partida jucata in campionat impotriva lui Napoli cu scorul de 4-0.

Sampdoria are acelasi start de sezon ca si „Batrana Doamna” echipa obtinand doua remize, doua infrangeri si o singura victorie dupa primele 5 meciuri jucate. A marcat in 7 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers.

Oaspetii au castigat numai 3 din ultimele 10 meciuri jucate in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Juventus (4-4-2): Szczesny; De Sciglio, Bonucci, De Ligt, Sandro; Chiesa, Bentancur, Locatelli, Ramsey; Dybala, Morata.

Sampdoria (4-4-2): Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Ekdal, Silva, Damsgaard; Caputo, Quagliarella.

Absenti:

Juventus: Arthur, Jorge, Caviglia, Chiellini.

Sampdoria: Gabbiadini.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la cu scorul de 2-0 pentru Juventus.

Juventus a castigat ultimele 4 intalniri jucate impotriva lui Sampdoria.

Ponturi pariuri Juventus – Sampdoria – MRRazvan.

Echipa antrenata de Allegri incearca sa-si construiasca un viitor fara super-starul Cristiano Ronaldo si desi echipa a reusit sa marcheze primul gol in ultimele 3 din 5 partide jucate in Serie A, a reusit sa castige doar o confruntare.

Sampdoria este obisnuita sa piarda in fata gazdelor pierzand ultimele 6 partide jucate pe Allianz Stadium. Cel mai probabil oaspetii s-ar multumi cu un rezultat de egalitate.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Maxbet.

Pentru ponturi Italia Serie A cred ca vom avea parte de un meci spectaculos si nelipsit de goluri din Juventus va reusi sa castige al doilea meci din acest sezon de Serie A asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Juventus Sampdoria1 & +2.5 – Cota 1.85!