Pontul zilei propus de Lavinia – 29 Iulie 2021

Clar nu a fost luna noastra, asa ca nu ne-au mai ramas prea multe variante in aceste ultime trei zile. Vom incerca sa jucam foarte agresiv, dar cautam varianta cat mai aproape de realitate. Astazi avem trei echipe romanesti ce se lupta sa ramana in Europa, iar noi vom miza cu toata increderea pe una dintre ele !

pontul zilei propus de lavinia

Shakhtar K. – FCSB

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Shakhtar si FCSB, meci ce conteaza pentru returul dublei mansa din Conference League !

Shakhtar pastreaza sanse la calificare si cu siguranta se vor lupta pana la final pentru un loc in sferturile de finala. Misiunea lor va fi una foarte grea, deoarece am vazut ce pot in meciul tur si nu vad ce ar putea schimba pentru partida retur. Dispun de jucatori modesti, fara experienta prea mare in Europa si care nu au calitate pentru a castiga un meci greu. Sanse matematice exista pentru calificare, orice victorie a acestora le-ar asigura cel putin prelungirile, dar nu vad cum pot marca in poarta FCSB-ului.

De cealalta parte, ros-albastrii si-au revenit dupa egalul din prima etapa cu FC Botosani si au reusit sa lege doua victorii ce le-au crescut moralul inaintea acestui meci. Echipa incepe sa prinda contur, iar fotbalul prestat de echipa lui Becali incepe sa arata din ce in ce mai bine. O victorie in Conference League inseamna bani castigati, iar obiectivul echipei este clar: primavara europeana. Mergem pe un pariu special si mizam ca cei de la FCSB vor castiga cu oricare dintre urmatoarele scoruri !

Pariul Zilei Azi – 29.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!