Bayern – Dortmund ponturi pariuri 06.03.2021

Clasicul Germaniei, confruntarea dintre Bayern Munchen si Borussia Dortmund, va incepe de la ora 19:30 si va putea fi urmarit pe programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport+. Meciul din returul campionatului va avea loc pe „Allianz Arena” din Munchen si va conta pentru runda cu numarul 24 de Bundesliga.

Bayern.

Se afla la conducerea clasamentului din Germania, mai avand doar 2 puncte peste RB Leipzig, principala adversara in drumul spre cel de-al 9-lea titlu consecutiv.

A facut 2 pasi gresiti in ultimele 5 runde, remizand acasa cu Bielefeld, scor 3:3, fiind invinsa in deplasare de Entracht Frankfurt, scor 2:1.

S-a impus insa in precedenta runda, 5:1, acasa cu Koln, partida in care Lewandowski si Gnabry au inscris cate o dubla, Chupo-Moting fiind insa cel care a deschis scorul, 3+ fiind un pronostic Bundesliga de jucat in aceasta runda.

Dortmund.

Ocupa abia pozitia a 5-a, fiind chiar si asa in urcare, avand 39 de puncte, cu 3 mai putin decat locul 4, Frankfurt.

Si-a castigat ultimele 2 partide de campionat, 4:0 cu Schalke si 3:0 cu Bielefeld, impunandu-se si in Cupa Germaniei, competitie din care Bayern a fost eliminata de catre Kiel.

A trecut astfel in sferturile Cupei de Monchengladbach, meci jucat miercuri, gratie a unui gol inscris de Sancho.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Bayern (4-2-3-1): Neuer (c) – Süle, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski.
Dortmund (4-2-3-1): Hitz – Morey, Can, Hummels, Schulz – Dahoud, Delaney – Sancho, Reus (c), Reyna – Haaland.

Absenti.

Bayern: Douglas Costa (accidentat), Nianzou (accidentat), Nubel (accidentat), Tolisso (accidentat).
Dortmund: Akanji (accidentat), Schmelzer (accidentat), Witsel (accidentat), Guerreiro (incert).

Istoric Confruntări Directe

4 victorii la rand are Bayern Munchen in „der klassiker”, acestia castigand inclusiv Super Cupa Germaniei jucata anul trecut, scor 3:2.

De altfel, 3:2 a fost si in tur, scorul fiind deschis destul de tarziu, de Reus in minutul 45, Alaba egaland in prelungirile primei reprize, Lewandowski si Sane marcand pana in minutul 80, Haaland fiind cel care a stabilit scorul final in minutul 83.

Ponturi pariuri Bayern – Dortmund -> Ramses90.

Avand 4 victorii la rand in derby, e clar faptul ca Bayern Munchen e favorita sa se impuna si de aceasta data, nu de alta, dar nu s-au schimbat prea multe, in randul celor doua formatii, de-a lungul acestei serii de victorii.

Insa nu stiu daca Bayern Munchen se va impune, insa jucand acasa cred ca acestia nu vor pierde si totodata, ca acest meci va oferi multe goluri, minim 3, asa cum am tot avut in 3 din precedentele 4 intalniri directe.

Sunt sanse mari ca ambele echipe sa marcheze, Dortmund venind dupa 4 succese la rand in toate competitiile, marcand 11 goluri in aceste partide, Haaland si Sancho fiind intr-o forma excelenta.

Pronostic Bayern – Dortmund & Cota: 1X si peste 2.5 goluri – 1.65